Annonce
Randers

Hele verden i én avis: Vi skriver en avis, der kan det hele

Randers Amtsavis er først og fremmest det lokale medie, på net og print, der dækker Randers, Kronjylland og Djursland, men avisen er også det nationale og internationale medie, der dækker resten af verden.

Hver dag ligger avisen Danmark indeni Randers Amtsavis og bevirker, at den lokale avis er et medie, der kan det hele og dækker hele vores informationsbehov.

Danmark er landets eneste medie, som ser nationen fra provinsen, ikke fra København, og som skriver for indflytning af statslige arbejdspladser fra hovedstaden, eksempelvis. Danmark holder politikerne på Slotsholmen i ørerne og arbejder mod yderligere skævvridning af landet.

Annonce

Foruden det nationale har Danmark også blik for det internationale og for sammenhængen mellem Danmark og resten af verden. Danmark forklarer og analyserer, og avisen skaber overblik og værdi for sine læsere, der også bliver klædt på med interessant debat samt nyheder om kultur og erhverv.

Sidstnævnte supplerer vi med magasinet Erhverv Plus Østjylland, der dækker det sprudlende erhvervsliv i det østjyske vækstbånd fra Randers i nord til Hedensted i syd, fra Viborg i vest til Grenaa i øst.

Danmark er landets suverænt største dagblad med 504.000 ugentlige læsere. Foruden Randers Amtsavis ligger Danmark indeni 13 andre dagblade i Jylland, på Fyn og Nordsjælland, alle ejet af Jysk Fynske Medier, der er landets næststørste privatejede medievirksomhed.

Erhverv Plus Østjylland ligger indeni Randers Amtsavis, Århus Stiftstidende, Viborg Stifts Folkeblad og Horsens Folkeblad og bliver desuden husstandsomdelt på vigtige erhvervsadresser i det østjyske.

Hver fredag slår Gul&Gratis følge med avisen og sætter fokus på brugt og billigt. Hver lørdag er der magasin om rejser, mens der søndag efter søndag er magasin om livsstil.

Med Randers Amtsavis har man hele pakken om hele verden - på mobil, pc og print - og kan blive klogere på det væsentlige og vedkommende, når som helst, hvor som helst. Vi fortæller og forklarer og følger med stor interesse, hvad vores læsere ønsker at vide.

Fra de seneste dages Danmark vil jeg anbefale en håndfuld velskrevne artikler sprængfyldt med vigtig viden.

1 Stor genåbning - lille risiko

Vores fortsatte brug af coronapasset er et af de elementer i den seneste plan for genåbning af det danske samfund, der beroliger eksperter som professor Allan Randrup Thomsen, skriver journalist Mathias Overgaard på avisen Danmark. Foto: Emil Helms, Ritzau Scanpix

Eksperter i virologi - som professor Allan Randrup Thomsen fra Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet - ser fortrøstningsfuldt på den seneste plan for genåbning af Danmark og vurderer, at der er en meget lille risiko for, at det går galt.

2 Tre klasser på hvert gymnasium - mindst

Snart myldrer glade studenter frem i gadebilledet, men i de kommende år bliver der længere mellem eleverne på landets gymnasier. Foto: Anne Bæk, Ritzau Scanpix

Flertallet i Folketinget ønsker med kapacitetsstyring at sikre de små gymnasier i de mindre byer mindst 84 elever pr. årgang. Ønsket er forårsaget af de små årgange, vi netop nu har i vente.

3 Hvad laver Biden i Europa?

Hvorfor er det afgørende for USA's præsident Joe Biden at besøge Europa netop nu? Journalist Sarah Bech på avisen Danmark giver svaret. Foto: Phil Noble, Reuters

Hvorfor er Joe Biden i Europa i disse dage? Hvad vil han? Danmark giver overblikket over den amerikanske præsidents første udlandsrejse siden sin indsættelse i januar.

4 Risikerer at miste hus og sommerhus

Nye veje og broer vækker ofte begejstring hos politikere og erhvervsliv men sjældent hos berørte borgere - såsom Helle Just Jakobsen. Foto: Rikke Baltzer

Helle Just Jakobsen risikerer at miste både sit hus og sit sommerhus, hvis der kommer en togbro over eller en tunnel under Vejle Fjord. Hun fortæller sin historie til journalist Rikke Baltzer på avisen Danmark.

5 Pantfrie øldåser i risikozonen

En ny EU-afgørelse risikerer at stoppe salget af pantfrie dåser i grænsebutikkerne i Tyskland, skriver avisen Danmark. Foto: Hans Christian Gabelgaard

Pant på millioner af dåseøl og sodavand , som danskerne årligt køber i grænsebutikkerne i Tyskland, er rykket et skridt nærmere. EU-domstolen har annulleret en afgørelse fra kommissionen, der ellers blåstemplede de pantfrie dåser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne For abonnenter

Mange drømme blev knust, da Dorthe Bjørn fik sklerose - men sygdommen har ikke forhindret hende i at tage aktivt del i livet

Randers FC

To år mere i lyseblåt: Rutineret forsvarsspiller underskriver ny aftale med Randers FC

Annonce