Annonce
Østjylland

Hells Angels-klubhus ransaget: 34-årig sigtet for at ville sælge kokain

Under et kontrolbesøg ved HAs klubhus i Lystrup torsdag aften fik en patrulje øje på en bil ført af en 34-årig mand, som pludseligt satte farten op og kørte fra stedet, da han så politiet. Patruljen satte efter ham, og fandt ham kort efter på Lægårdsvej. Foto: Google Streetview
Den 34-årige mand nægtede sig skyldig, da han blev fremstillet i grundlovsforhør fredag eftermiddag.
Annonce

AARHUS: En 34-årig mand havde ikke mange kommentarer, da han fredag eftermiddag blev ført ind i retssal 1 i Retten i Aarhus sigtet for at ville sælge kokain. Ifølge sigtelsen havde den 34-årige 99 gram kokain.

- Han nægter sig skyldig, og han ønsker ikke at svare på spørgsmål, lød det fra den 34-åriges forsvarsadvokat.

Derefter valgte dommeren at lukke dørene på anmodning fra anklageren, af hensyn til efterforskningens tidlige stadie og fordi der muligvis kan være medgerningsmænd.

Den 34-årige mand blev anholdt torsdag aften omkring klokken 22.00.

Under et kontrolbesøg ved Hells Angels' klubhus i Lystrup torsdag aften fik en patrulje øje på en bil ført af den 34-årige, som pludseligt satte farten op og kørte fra stedet, da han så politiet.

Patruljen satte efter ham, og fandt ham kort efter på Lægårdsvej, hvor han stod ved siden af sin parkerede bil.

Annonce

Holder til i klubhuset

Han havde ikke nogen god forklaring på, hvorfor han havde haft så travlt, da han så ordensmagten, så en politihund blev sat til at lede efter ulovlige genstande omkring bilen. Den snusede sig hurtigt frem til en pose med en del kokain i. Den 34-årige blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. Da den 34-årige holder til i klubhuset i Lystrup, valgte Østjyllands Politi efterfølgende at ransage stedet.

I huset blev der fundet mindre mængder af hash, ecstasy og doping. Derudover blev der fundet en totenschlæger. Alle dele blev beslaglagt. Der var tre mænd til stede i klubhuset, da politiet dukkede op, men ingen af dem kunne umiddelbart kædes sammen med stofferne eller våbnet.

Den 34-årige blev varetægtsfængslet i fire uger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Arbejde længe, men i eget tempo

Randers FC For abonnenter

Transfervinduet lukker om 14 dage: Nej til Amankwaa, nyt om Kehinde og tro på en god coronahandel

Sport

Frivillig gennem 36 år: Landsholdsspiller ringede og hædrede Wilhelm

Annonce