Annonce
Randers

Helse & Trivsel er en ny terapi-klinik i Randers

Romina Betgevergiz har etableret sig med sin terapi.klinik Helse & Trivsel i iværksætterhuset på adressen Messingvej 54A. Foto: Frank Pedersen
Romina Betgevergiz kalder sin terapi for en værktøjskasse, hvor hendes klienter kan finde de redskaber, de skal bruge for at finde frem til glæde og indre balance i en svær tid.

Randers: Romina Betgevergiz har etableret sig med Helse & Trivsel i iværksætterhuset Starthuset.dk på adressen Messingvej 54A.

Her tilbyder hun forskellige typer af kropstearapi samt traume terapi, PTSD terapi, anti-stress behandlinger, kranio sakral, tankefelt terapi, coaching terapi og humanistisk psykoterapi.

Annonce

Rettet mod den enkelte

Romina Betgevergiz beskriver behandlingerne i Helse & Trivsel som et koncept, der er en kombination af mange ting og som henvender sig til mange mennesker.

- Det er ikke muligt at placere trivsel i et standardskema, der passer til alle, for vi mennesker er meget forskellige og individuelle. Trivsel afhænger af, hvilke ambitioner, vi har for vores liv i forhold til, hvad der gør os glad. På samme måde er det forskelligt fra person til person, hvad der gør, at vi mistrives, hvilke behov vi ikke får dækket og hvilke udforinger, vi møder gennem livet, siger Romina Betgevergiz og fortsætter:

- Derfor er mit koncept og min arbejdstilgang til mine klienter rettet hen imod det enkelte menneskes glæde og indre balance. Mit arbejde består i, at jeg sammen med klienten finder frem til, hvor det enkelte individ er, fordi for at kunne være noget for andre, er vi nødt til at være noget for os selv.

Lader videnskaben om at helbrede sygdomme

Romina Betgevergiz har taget en række terapeutiske uddannelser i både Danmark og udlandet. Igennem næsten 23 års erfaring som behandler, har hun kombineret og udviklet sin egne behandlingsmetode, som hun praktiserer inden for smertelindring i form af såvel fysisk og som psykisk relateret symptomer.

- Når et menneske har ondt et sted i kroppen og lægerne ikke kan finde konkrete diagnoser for, hvad smerterne skyldes, er det min erfaring, at det kan skyldes, at en masse ubearbejdede tanker og følelser ophober sig i kroppen og det er det, jeg kan hjælpe mine klienter med, siger hun.

Romina Betgevergiz fortæller, at det er mange forskellige målgrupper, der gør brug af hendes behandlinger blandt andet kræft ramte patienter, dialysepatienter, diskusprolaps udfordringer i mindre og svær grad, gigtpatienter, stress og depression, blodprop, ADHD samt PTSD.

- Min rolle som behandler er at skabe indre ro og balance både i deres fysiske krop, men også afklaring i eget sind, ved at videreformidle redskaber der forfremmer deres velvære, siger hun og fortsætter:

- Alle mine terapier er kropsterapi, der indebærer massage, samtale og coaching, da det er videnskabelig bevidst at vores krop reagerer på vores tanker og følelser.

Romina Betgevergiz, understreger, at hun ikke kan helbrede eksempelvis kræft eller andre alvorlige sygdomme.

- Det lader jeg videnskaben om. Vi har brug for det videnskaben kan. Jeg har stort respekt for videnskaben, derfor har jeg klare retningslinjer, at alle mine klienter skal følge lægens råd og fortsat deres medicin under en behandlingsforløb hos mig, pointerer hun.

- Jeg og mine behandlinger er en værktøjskasse, hvor mine klienter tildeles professionelt råd og vejledning uanset om det er smerte håndtering, eller om det er trauma, så de kan skabe og genskabe harmonien i deres tilværelse.

- Jeg skaber ikke mirakler. Men hvad mirakler i det hele taget, for mig er det et mirakel, når en klient går ud ad døren og har det bedre med sig selv, siger Romina Betgevergiz.

Helse & Trivsel er for alle

På væggene i Helse & Trivsel hænger diplomer fra de uddannelser Romina Betgevergiz har taget.

- De metoder, jeg anvender, kan alle finde glæde og lindring ved uanset hvem du er, er du altid velkommen her, uanset alder og køn, da jeg har klienter helt fra 2 år-85 år, siger hun og tilføjer, at det ikke kun er de, der har problemer, hun kan hjælpe.

- Jeg hjælper også gerne de, der har udfordringer i forhold til at træffe valg i deres liv, hvor jeg hjælper dem med en afklaring i forhold til eksempelvis karriere eller jobskifte, hvor jeg hjælper dem med at komme frem til deres endelig afgørelse og deres inderste ønske, siger Romina Betgevergiz, der også afholder meditationsaftener to gang om måneden i iværksætterhuset på Messingvej, her er alle velkommen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Randers FC For abonnenter

Kamp om pladserne til lokalbrag: Midtbanekreatør har beholdt selvtilliden over pausen

Randers

Fri adgang til nationale testcentre for corona: I Randers bestemmer lægens vurdering stadig

Annonce