Annonce
Sport

Helsted inviterer til online lokalbrag mod Hornbæk: Billetsalget støtter klubbernes ungdomsarbejde

Helsted Fremad åbner i weekenden foråret i Jyllandsserie 2 hjemme mod lokalrivalerne fra Hornbæk SF. Et opgør, der tidligere har trukket godt med tilskuere på stadion. Det må de ikke i disse coronatider, derfor tilbyder klubben, at man kan købe billet til at se kampen via livestream. Arkivfoto: Lars Rasborg
Coronarestriktionerne begrænser muligheden for tilskuere på stadion, så Helsted Fremad har valgt at streame weekendens lokalbrag mod Hornbæk. Billetsalget støtter begge klubbers ungdomsarbejde.

Fodbold: I modsætning til alle andre hold i Jyllandsserie-puljen kom Helsted Fremad ikke i aktion i påsken, da de sad over i første runde.

Men når sæsonen for klubbens vedkommende endelig bliver skudt i gang på lørdag, sker det med lidt af et brag, når lokalrivalerne fra Hornbæk SF gæster Quickpoint Park. Et opgør, som tidligere har trukket op til 300 mennesker på stadion.

Sådan en fodboldfest går som bekendt ikke under de nuværende coronarestriktioner, men Helsted Fremad har præsenteret et initiativ, som både skal stille sulten hos de fodboldhungrende fans og samtidig kompensere klubben for de tabte indtægter i øl- og pølsesalg.

Publikum får nemlig mulighed for at følge kampen via livestream.


Det er en mulighed for at lave lidt sjov i gaden, når vi nu ikke kan få tilskuere på stadion, og samtidig vise, at der stadig er gang i fodbolden i Randers.

Steen Fransen, bestyrelsesformand i Helsted Fremad IF


- Det er en mulighed for at lave lidt sjov i gaden, når vi nu ikke kan få tilskuere på stadion, og samtidig vise, at der stadig er gang i fodbolden i Randers, fortæller Steen Fransen, bestyrelsesformand i Helsted Fremad.

Annonce

Ude- og hjemmebaneafsnit

Entréen for at se kampen online starter ved 25 kroner, og så deltager man samtidig i lodtrækningen om præmier fra klubbens sponsorer.

- Det primære formål er at skabe noget opmærksomhed omkring fodbolden, og så er indtægterne en bonus. Men det er selvfølgelig også en mulighed for at få vist de sponsorer frem, som bakker op om os, fortæller Steen Fransen.

Interesserede kan købe adgang til henholdsvis et hjemme- og udebaneafsnit, så det er muligt at støtte både Helsted Fremad og Hornbæk afhængig af billettypen.

Indtægterne er øremærket klubbernes arbejde med børn og unge, men hvad de helt præcis skal gå til i Helsted Fremad, kan Steen Fransen endnu ikke løfte sløret for, da det afhænger af, hvor meget der kommer ind. Flere idéer er dog i spil.

- Vi har hele tiden brug for nye bolde og andre redskaber i forhold til at lave den bedste træning, men det kan også være til stævner, når der bliver åbnet for det igen, lyder det fra formanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC For abonnenter

Kynisk afstraffelse af Randers FC: - Jeg tænkte, hvad pokker foregår der?

Annonce