Annonce
Læserbrev

Helt kort … det her får konsekvenser

Annonce

Læserbrev: Ja, sådan skrev medlem af Randers Byråd Frank Nørgaard i et Facebook-opslag på Nørrevangsskolens Facebook-side. Anledningen var, at skolen havde lavet et opslag, hvor der var et billede af en dreng fra 4. klasse.

Frank Nørgaards ophidselse skyldtes, at drengen var iført det tøj, man bruger, når man beder og er muslim.

Hvilke konsekvenser byrådsmedlem Frank Nørgaard tænker på kunne jo være rart at vide, men det har han, mig bekendt, endnu ikke oplyst.

Indtil videre har konsekvensen især været, at Dansk Folkeparti og især Frank Nørgaard er blevet godt og grundigt til grin over det ganske land.

Desværre bliver Randers Kommune også til grin, når et byrådsmedlem opfører sig så tåbeligt, og det er synd for kommunen.

Vi så det også i "frikadellesagen", hvor også hr. Nørgaard sørgede for at gøre vor dejlige kommune til grin i det øvrige Danmark.

Jeg synes faktisk, det er en smule synd for Frank Nørgaard, at han har så stort et had – eller måske er det uvidenhed – til alt, der ikke er "pæredansk", eller til mennesker, der ikke har grisefarvet hud.

Heldigvis har hele byrådet – på nær de tre medlemmer fra DF – taget kraftigt afstand fra Nørgaards udgydelser og givet skolen deres opbakning til at lave det, de er mestre i, nemlig at undervise.

Tidligere statsminister Poul Nyrup sagde det noget så fint – "Stuerene bliver Dansk Folkeparti aldrig" – og de ord er stadig gældende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Sport For abonnenter

Status på de lokale hold: Coronaudsættelse i Hornbæk, spøjs talentstime og flot comeback i kortfest

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Annonce