Annonce
Randers

Hemmelig sag: Politihunde søgte efter spor i Randers

Arkivfoto: Scanpix

Østjyllands Politi var til stede med hunde på en adresse i Randers søndag morgen, men ordensmagten er ikke i stand til at fortælle om sagen endnu. Der er dog tale om mulig personfarlig kriminalitet, oplyser vagtchefen, der ikke vil sige mere, før politiet er kommet længere i efterforskningen.

Annonce

Randers: Søndag morgen var der politihunde på arbejde og flere betjente at se i Randers ved vejen Lille Rosengård i Randers. Og nærliggende parkeringspladser var spærret af, mens politiet arbejdede på stedet.

- Det er ingen hemmelighed, at vi søndag morgen var til stede og efterforskede en anmeldelse i Randers. Politihundene søgte efter spor i området. Men jeg vil endnu ikke oplyse om hvilken sag, der er tale om. Vi efterforsker den lige nu og skal først have afhørt implicerede og vidner, før vi er klar til at sige noget offentligt. Men jeg kan godt sige, at der er tale om mulig personfarlig kriminalitet, lyder det fra vagtchef, politikommissær Peter Tholstrup, Østjyllands Politi.

Han henviser til yderligere oplysninger på mandagens døgnrapport eller til kommunikationsmedarbejderen mandag morgen, hvor det er muligt, at politiet vil afsløre mere om sagens karakter.

Borgere fra Randers opdagede også det massive politiopbud søndag, idet der på Facebook Randers blev spurgt til sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce