Annonce
Østjylland

Henrik Knudsen må lukke diner, der blev indviet af Elvis' kusine: Vi er sindssygt kede af det

Henrik Knudsen havde set frem til at vise århusianerne, hvad han kunne, men dineren i M.P. Bruunsgade lukker nu knap et år efter åbningen. Pressefoto
Manden bag Memphis Mansion i Randers åbnede i august en diner i Aarhus. Nu er restauranten lukket, og det samme er filialen i Vejle. Brandærgerligt, siger ejeren, der håber at få revanche i Aarhus.

AARHUS: Der var rød løber og menneskemylder, da Highway 51 Diner åbnede i august i M.P. Bruunsgade i Aarhus.

Kusinen til selveste Elvis Presley var blevet hevet til Aarhus for at skabe hype om den nye diner, som ejer af Memphis Mansion i Randers, Henrik Knudsen, står bag.

Men nu er festen slut. Highway 51 lukker, melder en ærgerlig ejer.

- Vi er sindssygt kede af det. Det er en fantastisk lokation, og vi har et fantastisk hold, men vi kunne ikke klare nedlukningen under corona, siger Henrik Knudsen, der ellers troede på, at man ville klare skærene for to uger siden.

- Jeg er en positiv mand, og vi havde glædet os til at åbne restauranten igen, men jeg er ikke Joachim von And, og i sidste ende handler det om økonomi.

Annonce

Lukker også i Vejle

Lokalerne i M.P. Bruunsgade har i mange år været diner, men i marts 2019 lukkede virksomheden The Diner, som drev restauranten i Aarhus.

Den restaurant overtog Henrik Knudsen, men for at sikre, at hans forretning Memphis Mansion i Randers fortsat kan overleve, så han det nødvendigt at lukke både restauranten i Aarhus og en i Vejle, som han åbnede i 2018.

- Vi har principielt en god, sund forretning, men vi er ikke stærkere, end at vi kan have to forretninger, som koster os, så på den måde handler det om damage control, fortæller Henrik Knudsen, der understreger, at dineren i Memphis Mansion i Randers fortsat er åben.

- Men jeg er ikke færdig med Aarhus. Vi har været så glade for at være i byen, og vi havde glædet os til at vise, hvad vi virkelig kunne. Vi håber at få chancen for at få revanche i andre lokaler på et tidspunkt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Tre voldsomme overfald på fire dage: Nordbyen plaget af vold

Randers

Dronningen tog toget til Randers

Annonce