Annonce
Norddjurs

Her er de nye køreplaner, der er i høring

Midttrafik har i samarbejde med Norddjurs og Syddjurs kommuner udarbejdet en ny plan for kommunernes kollektive trafiknet. Trafikplanen er som udgangspunkt bygget op omkring et ønske om at binde Djursland bedre sammen og opnå bedre koordinering med Letbanen. Med trafikplanen indføres et hovednet med fast frekvens, ensartede ruteforløb og faste minuttal. Hovednettet binder Djursland sammen internt og styrker forbindelsen til Randers og Aarhus. Illustration: Midtrafik
Midttrafik har afsluttet arbejdet med at lave udkast til nye køreplaner, som skal gælde fra sommeren 2020. Her er ruterne, der er sendt i høring frem til onsdag 22. januar.
Annonce
Annonce

121: Aarhus - (Skødstrup - Løgten) - Rønde - Ryomgård

Ruten kører mellem Ryomgård og Knebel via Rønde og er en hovednetsrute med timesdrift i dagtimerne samt afgange hver anden time aften og weekend. På hverdage forlænges 10 afgange til Helgenæs, hvoraf udvalgte afgange tilbydes som flexbus, der skal bestilles. I weekenden tilbydes otte-ni afgange til Helgenæs og Skødshoved som flexbus. Ruten kører ikke længere mellem Aarhus og Rønde, hvor kunderne i stedet kan benytte rute 123.

122: Aarhus - Rønde - Grenaa

Ruten kører mellem Rønde og Grenaa via Tirstrup, Balle og Trustrup, og er en hovednetsrute med timesdrift i dagtimerne samt afgange hver anden time aften og weekend. Ruten kører ikke længere mellem Aarhus og Rønde, hvor kunderne i stedet kan benytte rute 123.

123: Aarhus - Rønde - Grenaa

Ruten kører mellem Aarhus og Rønde og er en hovednetsrute med kvartersdrift i dagtimerne og halvtimesdrift aften og weekend. Hver anden afgang kører videre til Ebeltoft, som derved får halvtimesdrift i dagtimerne via to forskellige ruteforløb. En gang i timen kører ruten via Femmøller og en gang i timen kører ruten via Tåstrup og Feldballe, hvorved rejsetiden reduceres for kunder, der rejser mellem Rønde og Ebeltoft. Aften og weekend er der timesdrift til Ebeltoft via Femmøller. I Aarhus supplerer rutens kvartersdrift den øvrige bybusbetjening på Grenåvej og supplerer den øvrige betjening af Løgten og Skødstrup aften og weekend samt udvalgte afgange morgen og eftermiddag af hensyn til uddannelsessøgende til Rønde.

211: Randers - Ørsted - Udbyhøj

Ruten kører mellem Randers og Ørsted via Assentoft og Allingåbro og er en hovednetsrute med timesdrift i dagtimerne, hvoraf syv afgange forsætter til Udbyhøj, samt afgange hver anden time aften og weekend. Uddannelsessøgende til Paderup henvises til uddannelsesrute 211U.

211U

Ruten kører mellem Paderup og Ørsted via Assentoft, Uggelhuse og Allingåbro og er en uddannelsesrute med to afgange morgen og to afgange eftermiddag. Om eftermiddagen fortsætter afgangene til Udbyhøj.

212: Randers - Auning - Ryomgård - Kolind - Ebeltoft

Ruten kører mellem Randers og Ryomgård via Auning og er en hovednetsrute med halvtimesdrift i dagtimerne og timesdrift aften og weekend. Ruten kører ikke længere mellem Ryomgård og Ebeltoft, hvor kunderne i stedet kan benytte rute 312. Ruten kører ikke længere via Paderup på udvalgte afgange, hvor uddannelsessøgende i stedet henvises til uddannelsesrute 212U.

212U

Ruten kører mellem Paderup og Ryomgård via Assentoft og Auning og er en uddannelsesrute med en afgang morgen og to afgange eftermiddag. Uddannelsessøgende til 2. ringetid kan benytte rute 212 og skifte til rute 211U i Assentoft.

213: Paderup - Uggelhuse - Allingåbro/Auning - Vivild - Fjellerup - Glesborg - Grenaa

Ruten kører mellem Auning og Glesborg og er ikke en hovednetsrute. På alle hverdage har ruten otte daglige afgange, hvoraf nogle afgange tilbydes som Flexbus. I weekenden tilbydes fem afgange som Flexbus. Ruten kører ikke længere mellem Glesborg og Grenaa, hvor kunderne i stedet kan benytte rute 214. Uddannelsessøgende til Paderup henvises til uddannelsesrute 213U. Uddannelsessøgende til Grenaa skifter i Glesborg til rute 214.

213U

Ruten kører mellem Paderup og Fjellerup via Assentoft, Uggelhuse, Allingåbro og Vivild og er en uddannelsesrute med to afgange morgen og eftermiddag. Uddannelsessøgende til anden ringetid skifter til rute 211U i Allingåbro.

214: Randers - Auning - Ryomgård - Grenaa

Ruten kører mellem Ryomgård og Grenaa via Glesborg og er en hovednetsrute med timesdrift i dagtimerne samt afgange hver anden time aften og weekend. Ruten kører ikke længere mellem Randers og Ryomgård, hvor kunderne i stedet kan benytte rute 212.

312: Ryomgård - Kolind - Ebeltoft

Ruten kører mellem Ryomgård og Ebeltoft via Kolind og Tirstrup og er ikke en hovednetsrute. På alle hverdage har ruten otte daglige afgange, hvoraf nogle afgange tilbydes som Flexbus. Ruten kører ikke i weekenden, hvor der henvises til flextur.

319: Hornslet - Auning - Allingåbro - Ørsted

Ruten kører mellem Hornslet og Auning, hvor den er en hovednetsrute med timesdrift i dagtimerne samt afgange hver anden time aften og weekend. Fra Auning tilbydes afgangene som Flexbus til Ørsted via Allingåbro. Som et forsøg suppleres timesdriften op til halvtimesdrift morgen og eftermiddag mellem Hornslet og Auning.

351: Grenaa - Ebeltoft

Ruten kører mellem Grenaa og Ebeltoft via Balle og er ikke en hovednetsrute. På alle hverdage har ruten otte daglige afgange, hvoraf nogle afgange tilbydes som Flexbus. I weekenden tilbydes fem afgange som flexbus.

352: Ryomgård - Glesborg - Bønnerup - Grenaa

Ruten kører mellem Grenaa og Glesborg via Bønnerup, og er ikke en hovednetsrute. På alle hverdage har ruten otte daglige afgange, hvoraf nogle afgange tilbydes som flexbus. I weekenden tilbydes fem afgange som Flexbus. Ruten kører ikke længere mellem Glesborg og Ryomgård, hvor kunderne i stedet kan benytte rute 214.

Kilde: Midttrafik

Annonce

120: Aarhus - Rønde - Kolind - Grenaa

Ruten kører mellem Rønde og Grenaa og er ikke en hovednetsrute. På alle hverdage har ruten syv daglige afgange mellem Grenaa og Kolind, hvoraf nogle afgange tilbydes som Flexbus. Tre afgange forlænges til og fra Rønde. Ruten kører ikke i weekenden, hvor der henvises til flextur. Ruten kører ikke længere mellem Aarhus og Rønde, hvor kunderne i stedet kan benytte rute 123.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce