Annonce
Erhverv

Her er de største overskud i Favrskov

Transport- og logistikvirksomheden Frode Laursen er én af de 10 virksomheder, der kunne fremvise det største overskud på driften i det seneste regnskabsår. Pressefoto

Opførelse af bygninger førte til to af de bedste driftsmæssige resultater i Favrskov Kommune i det seneste regnskabsår. Virksomheder, der beskæftiger sig inden for fremstillingsindustrien fylder også godt på den lokale Top 10-liste.

FAVRSKOV: Lad os slå det fast med det samme.

Oversigten over de 10 største overskud i Favrskovs virksomheder inden for det seneste regnskabsår snyder en smule. For på toppen af listen ligger Favrskov Spildevand A/S i Hammel med et resultat før skat på 266 mio. kroner, men resultatet er positivt påvirket med 259 mio. kroner på grund af en regulering af opkrævningsret vedrørende udskudt skat, som spildevandsselskabet er pålagt, og det mudrer selvsagt billedet en hel del.

Mere reelt er billedet længere nede af listen. Her finder vi først to Hinnerup-virksomheder, som begge beskæftiger i byggebranchen. Vibe-Huse Ejendomme A/S leverer et resultat før skat på 54,3 mio. kroner med udgangen af juni 2018, mens Kaj Ove Madsen A/S landede på 40,8 mio. kroner i overskud i seneste regnskab.

På de næste pladser følger MC Emballage A/S med 39,8 mio kroner i resultat før skat, transportvirksomheden Frode Laursen A/S med 38,9 mio. kroner og AB Cateringen Aarhus A/S med 33,9 mio. kroner i seneste regnskab. I det sidstnævnte tilfælde daterer resultatet sig tilbage til september 2017, så her er der snart nye tal på vej.

I Favrskovs Top-10 er der også en række selskaber inden for fremstillingsindustrien. Heriblandt Nordisk Wavin A/S, som noterede sig for 30,7 mio. kroner - her er regnskabet dog positivt påvirket med 12,7 mio. kroner i udbytte fra tilknyttede virksomheder.

Ernst B. Sund A/S - udlejning af boliger - nåede også over 30 mio. kroner i 2017 godt hjulpet på vej af indtægter på 27,4 mio kroner af kapitalandele fra tilknyttede virksomheder.

Endelig leverede Sirona Dental A/S - fremstilling af medicinske og dentale instrumenter - og Leca Danmark A/S henholdsvis 29,4 mio. kroner og 27,7 mio. kroner i overskud før skat i 2017.

Det er værd at bemærke, at listen udelukkende tæller virksomheder med reel egen drift. Derfor er koncernresultatet og selskaber, hvis primære indtægt kommer fra tilknyttede eller associerede virksomheder er sorteret fra.

Favrskov Top-10

Resultat før skat i seneste regnskab i t. kr. (året før):

*Favrskov Spildevand A/S, Hammel 266.187 (20.158)

Vibe-Huse Ejendomme, Hinnerup 54.291 (46.224) resultat fra juni 2018

Kaj Ove Madsen A/S Aarhus, Hinnerup 40.826 (31.961)

MC Emballage A/S, Hinnerup 39.750 (38.500)

Frode Laursen A/S, Hinnerup 38.926 (21.554)

AB Catering Aarhus A/S, Hinnerup 33.941 (31.720) resultat fra september 2017

Nordisk Wavin A/S, Hammel 30.746 (27.660)

Ernst B. Sund A/S, Hadsten 30.164 (14.332)

Sirona Dental A/S, Hinnerup 29.418 (42.756)

Leca Danmark A/S, Randers 27.764 (-)

(Regnskabet er lukket 31. december 2017, hvor intet andet er nævnt)

*Resultatet er positivt påvirket med 259.224 t. kr. på grund af regulering af opkrævningsret vedrørende udskudt skat.

Ownr

Ownr er et nyt dansk opslagsværk over danske virksomheder og virksomhedsejere etableret i 2014 og med en målsætning om at blive en international platform.

Ownrs opslagsværk kaldet "udforsk" er gratis og giver via unikke værktøjer brugerne mulighed for med få klik at opnå dyb indsigt i de virksomheder og virksomhedsejere, som interesser den enkelte bruger. Det er også muligt at se koncerndiagrammer, tidslinjer, strukturerede regnskabstal, ledelses- og ejerhistoriker mm. Platformen er i stadig udvikling, og der tilføjes løbende nye værktøjer og features.

Ownr er ejet og drevet af Frederik Friche, Jesper Krogh Støttrup, Thomas Frost og Mick Stjernelykke. Jesper og Frederik er advokater og indehavere af den digitale advokatvirksomhed NEMADVOKAT. Thomas og Mick har til sammen arbejdet 30 år med teknologi, opbygning af hjemmesider og digitale platforme.

Det fortæller tallene

I denne top 10 har vi valgt at fokusere på de 10 bedste driftsvirksomheder, målt på deres resultat før skat i seneste årsregnskab. Med andre ord, har vi sorteret holding- og andre investeringsvirksomheder fra, hvis resultat i overvejende grad kommer fra tilknyttede og associerede virksomheder.Koncernresultater er ligeledes sorteret fra, hvorved der kun ses på de enkelte virksomheders resultat.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Grundfos-topchef er træt af at blive kaldt 'arvingen': - Jeg slider og slæber

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Søndagens coronatal: 591 nye tilfælde af coronavirus det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Tidsplan skubbet endnu engang: Arenaen får nyt, bulefrit gulv til sommer

Randers FC For abonnenter

Thomasberg er tilfreds med indsats og pointhøst, men ser spillere, der kan brænde mere igennem: - Han er mere underholdende end Sisto

Randers FC

Live: Kan Randers FC holde flyvende fynboer stangen?

Randers

Se video og billeder: Wrestler på 48 år er stadig aktiv - Kim 'Chaos' kan slet ikke lade være med at dele øretæver ud

Randers

Heldig randrusianer kom lige forbi og købte en Lottokupon: Snuppede 19 millioner kroner lørdag aften

Randers FC For abonnenter

Højt tempo og urolig fodboldkamp: Flere talenter satte sig igennem i sæsonens første sejr

Erhverv

Dansk Erhverv: Lad offentlig-privat samarbejde skabe verdens bedste ældrepleje

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Randers

Kommune-kiks dumper nybyggede Thors Tårn i handicapvenlighed: - Det er ikke kun en faglig fejl, men også en afvigelse fra vores normale procedure

Kultur For abonnenter

- Min fars sygdom har lært mig at være til stede med det besværlige i stedet for at flygte

Østjylland

Politiker beskyldes for sexchikane: Nu trækker han sig

Randers For abonnenter

Efter sag om facebook-opslag om mandestrip: Randers Kommune meldt til Arbejdstilsynet for dårligt psykisk arbejdsmiljø

Erhverv

Lokal firma trykker bæredygtige valgplakater i tusindvis - men bare ikke med politikere fra Randers, fortæller en skuffet direktør

Annonce