Annoncørbetalt indhold

Her er den bedste måde at finde det rigtige lån

PR-Foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I Danmark taler vi normalt ikke så højt om at låne penge, selvom vi faktisk er et af de i-lande i verden, der har den højeste bruttogæld. Det hænger sammen med, at det ikke er helt billigt at købe hverken hus eller bil, og de fleste stifter derfor bekendtskab med lånemarkedet før eller siden.


Annonce

Fordi vi ikke taler så højt og flot om at låne penge, er den mest udbredte taktik, at man spørger sin bankrådgiver pænt om et lån, og så får man et ja eller et nej. Men tror du, at det er den bedste taktik, hvis man skal have det rigtige lån med de bedste vilkår?


Du har nok forstået på det enormt ledende spørgsmål, at svaret er et nej.


Få flere tilbud på lån

Det er faktisk slet ikke en dårlig ide, at spørge sin egen bank om et lån. Nogle banker giver nemlig bedre tilbud på lån med lavere renter, hvis du har samlet al din økonomiske aktivitet i et monogamt forhold med din bank.


Men skal du være sikker på at have det billigste lån, så skal du altså også forhøre dig hos andre banker, inden du siger ja tak til tilbuddet fra din bank. Det skyldes, at der findes en masse banker i Danmark, der har mulighed for at tilbyde dig et lån, og med den store konkurrence bankerne imellem kommer der også nogle lavere priser på lån, som gør det billigere for dig at låne penge.


For den uindviede kan det lyde som en besværlig proces at skulle til at indhente flere tilbud på lån, men det er faktisk nøjagtigt ligeså nemt, som at ansøge direkte hos en bank. Det kræver kun, at du ansøger gennem en låneformidler i stedet for at gå direkte til bankerne.


LendMe er landets største låneformidler, og arbejder sammen med en lang række af de største banker i Danmark, som blandt andet tæller Nordea og Spar Nord. Når du bruger LendMe i stedet for at søge direkte hos en bank, får du i stedet op til 15 tilbud fra en lang række forskellige banker. Du slipper med andre ord for en masse tidskrævende ansøgninger, hvor du gentager det samme og det samme og det samme i en uendelighed.


Det er den smarteste måde at få et overblik over sine muligheder, og det er også den, med afstand, mest effektive. Men der er flere grunde til, hvorfor du skal vælge en låneformidler frem for at ansøge direkte.

Du kan nemt sammenligne dine lånetilbud

Når du nu ved, hvordan du nemt og hurtigt kan få flere tilbud på rekordtid, kommer den næste udfordring. Du skal nu sammenligne dine tilbud med hinanden og gennemskue, hvilket der er det bedste.


Mange mennesker har det på samme måde med pålydende rente, effektiv rente, ÅOP, administrationsomkostning, oprettelsesgebyr, som Jørgen Leth har det med shorts.


De hader det.


Og det er nemt at forstå, at det kan virke som et næsten ubestigeligt bjerg at skulle sætte sig ind i bankterminalogien for at kunne gennemskue, hvilket tilbud der i virkeligheden er bedst. Men det er faktisk så nemt, at selv din talblinde onkel Torben på få sekunder kan se, hvilket lån der er billigst.


Alle lånetilbud bliver nemlig stillet op efter blandt andet rente, ÅOP, månedlig pris og samlet tilbagebetaling. Du kan sortere dine tilbud efter, hvilket der koster mindst om måneden, eller hvilket der har den mindste samlede tilbagebetaling og dermed se, hvilket lån der er det bedste for dig.

Mange fordele og få ulemper

Der er rigtigt mange plusser ved at få hjælp af en låneformidler, når du leder efter dit næste lån. Du får mulighed for at få en masse tilbud at vælge imellem uden at skulle bruge ekstra tid eller arbejde på at skaffe tilbuddene. Samtidig får du også et overblik over føromtalte muligheder, så du nemt kan gennemskue bankernes priser på lånene.

Men du sidder sikkert godt lænet tilbage i sofaen nu og tænker; ‘’Jaja, men hvad koster det så?’’


Det er altid gratis og uforpligtende at ansøge om lån gennem en låneformidler som LendMe. Det er det, fordi låneformidlere får deres kommission direkte hos bankerne.

‘’Så det er gratis, og de gør alt det her for mig uden at få noget igen? - Hvad er ulempen?’’


Der er ikke nogen ulempe ved at få hjælp til at indhente tilbud fra en låneformidler, men der er ikke nogle låneformidlere i Danmark, der har et samarbejde med alle banker. Selvom du hurtigt får et væsentligt større overblik over dine muligheder, kan du ikke få det komplette overblik over markedet uden at skulle søge direkte hos en række banker.


LendMe er den låneformidler i Danmark, der samarbejder med flest banker i skrivende stund, hvor de har 15 forskellige samarbejder med blandt andet Nordea, Spar Nord, Santander og Express Bank. Med en ansøgning hos LendMe søger du altså direkte hos en lang række banker og kan efterfølgende nemt sammenligne dem, men du bør samtidig også forhøre dig hos din egen bank og tage et eventuelt tilbud fra dem med i dine overvejelser, inden du låner.


Du kan starte en ansøgning på lendme.dk, hvor du lynhurtigt kommer i gang.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.