Annonce
Østjylland

Her er der stadig plads: 10 århusianske uddannelser, der endnu ikke er fyldt

Bandagist-uddannelsen er en af de uddannelser, hvor der stadig er plads til studerende. Foto: Lars Rasborg
Fik du ikke plads på drømmestudiet? Så er her ti uddannelser, der stadig har plads.
Annonce

AARHUS: Hvor uddannelser som jura, medicin og sygeplejerske er populære, så er der desværre også uddannelser i den anden ende - dem, der ikke har fået så mange ansøgninger.

Mangler du stadig et studie efter sommerferien - eller måske til vinter - så er her ti bud på steder, hvor du kan søge. Med til tallene hører, at nogle af studierne først starter til vinter, og der kommer en ny optagelsesrunde til november. Derfor bliver der sandsynligvis optaget flere studerende til den tid.

Vi starter med den oprettede uddannelse med færrest optagede.

1: Diplomingeniør, elektronik, Aarhus Universitet, studiestart til vinter

Uddannelsen som diplomingeniør i elektronik fik 12 ansøgninger i denne omgang, og 6 af dem har tilsyneladende ombestemt sig. I hvert fald er der kun optaget seks nye studerende, og derfor er der stadig pladser.

2: Indien og sydasienstudier, Aarhus Universitet

Var det noget med lidt mere indsigt i Indien og landets naboer? Så er der plads på studiet, der kun har fået syv nye studerende i denne omgang.

3: Brasilianske studier, Aarhus Universitet

Et andet af BRIKS-landene, Brasilien, er i fokus på et andet af de studier, der har plads til flere studerende. De har optaget otte studerende, men der er altså plads til flere.

4: Diplomingeniør, informations- og kommunikationsteknologi, Aarhus Universitet, start til vinter

Hvis du havde tanker om at blive diplomingeniør, er der tilsyneladende rig mulighed for det på Aarhus Universitet. Denne gang er det retningen informations- og kommunikationsteknologi, der med ti nye studerende stadig har plads til flere.

5: Diplomingeniør, elektrisk energiteknologi, Aarhus Universitet, studiestart til vinter

Til vinter starter en uddannelse som diplomingeniør i elektrisk energiteknologi, og også her kan du stadig nå at komme med. Som med uddannelsen på fjerdepladsen, blev det nemlig kun til ti nye studerende i denne omgang.

6: Bandagist/ortopædingeniør, VIA University College, studiestart til vinter

Som bandagist kommer du til at udvikle hjælpemidler til patienter, der for eksempel mangler en arm eller et ben. Og det kan du sagtens nå at tage en uddannelse i på VIA University College, der kun har optaget 10 studerende på uddannelsen.

7: AP Graduate i IT Technology, Erhvervsakademi Aarhus

En AP Graduate er en betegnelse for videreuddannelse for voksne, og sådan en kan du altså få i IT Technology hos Aarhus Universitet sammen med de 14 andre, der skal starte efter sommer.

8: Klinisk Tandtekniker, Aarhus Universitet

En klinisk tandtekniker udvikler tandproteser, og det kan du lære på uddannelsen, der starter til sommer, har 100 procent optag fra kvote 2, og stadig har ledige pladser.

9: Diplomingeniør, maskinteknik, Aarhus Universitet, studiestart til vinter

Listens sidste uddannelse som diplomingeniør omfatter faget maskinteknik. Her kan du starte til vinter - det er der også 17 andre, der gør, og der er pladser endnu.

10: Autoteknolog, Erhvervsakademi Aarhus

Som autoteknolog kommer du til at arbejde med nye teknologier indenfor bilbranchen. Der er stadig plads på uddannelsen, som starter efter sommerferien.

Vi bliver jo altid glade, når de uddannelser, vi udbyder, er attraktive for de unge mennesker.

Christian Mathiasen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Her er dokumentationen: TV2 inviterede til skjulte optagelser, men kommunen takkede nej

Annonce