Annonce
Randers

Her er hele det nye program for Randers Egnsteater: Sigurd Barrett skriver juleforestilling

Ikke blot kommer sigurd Barrett i Randers Ugen og præsenterer sit 40 års jubilæumsshow "En aften med Sigurd". Han har også skrevet og komponeret årets juleforestilling for hele familien særligt til Randers Egnsteater, "Juleevangeliet – the musical". PR-foto
Egnsteatret tilbyder 24 forskellige voksenforestillinger og ni familieforestillinger, blandt andet Bodil Jørgensen-monolog, Elvis-kabaret og Juleevangeliet a la Sigurd Barrett.
Annonce

Randers: Torsdag 2. maj åbner billetsalget til en ny teatersæson på Randers Egnsteater, der denne gang byder på blandt andet Bodil Jørgensen, Elvis-kabaret og Juleevangeliet a la Sigurd Barrett, fremgår det af en pressemeddelelse.

Der er 24 forskellige voksenforestillinger og ni familieforestillinger, som altid en blanding af gæstespil og egne produktioner.

- Sæson 19/20 byder sædvanen tro på et varieret udbud, og der vil være noget for enhver smag og alder og alder, understreger teaterleder Peter Westphael.

Når Randers EgnsTeater i marts 2020 præsenterer sin egen "Muren” er inspirationen hentet i Berlinmuren og de mange menneskeskæbner, der blev berørt. PR-foto
Annonce

Juleevangeliet a la Sigurd Barrett

En af dem, der kommer til at sætte sit præg på den kommende teatersæson på Randers Egnsteater, er den landskendte entertainer, komponist, musiker og forfatter Sigurd Barrett. Ikke blot kommer han i Randers Festuge og præsenterer sit 40 års jubilæumsshow "En aften med Sigurd". Han har også skrevet og komponeret årets juleforestilling for hele familien særligt til Randers Egnsteater, "Juleevangeliet – the musical".

Sigurd Barrett skal dog ikke selv på scenen i december, hvor rollerne spilles af skuespillerne Lisbeth Knopper, Allan Helge Jensen, Sofie Alhøj og Caspar Juel Berg, mens Tom Lindby og Jacob Venndt er musikere. "Juleevangeliet – the musical" er for alle fra fem år, har premiere 29. november og spiller frem til jul.

Annonce

Elvis-kabaret

Dramatiker Jan Svarrer har skrevet stykket "Viva Las Vegas" om livet på et lille, lidt søvnigt pladeselskab et sted i provinsen, hvor en meget Elvis-glad direktør prøver at holde sammen på resterne af sit pladeselskab. Pladedirektøren spilles af Kim Leprevost, mens Lone Rødbroe og Daniel Bevensee spiller hans ansatte.

Skuespilleren Bodil Jørgensen kommer med forestillingen "Ryg", som skuespiller, komiker og trompetist Jørgen Ryg i sin tid udødeliggjorde i sin helt personlige og underfundige stil.

Man kan opleve "Modne damer i morgenkåber" med Sofie Stougaard, Ann Hjort og Pernille Schrøder samt musikforestillingen "Troen og Ingen" med tekst og musik af Søren Huss.

Også børn og deres familier kan få masser af gode oplevelser. Billetsalget til den kommende sæson begynder torsdag 2. maj kl. 10 både i teatrets fysiske billetsalg og på nettet.

Er man til underspillet humor af højeste karat, kan man godt glæde sig til oktober, hvor teatret får besøg af Bodil Jørgensen. I forestillingen ”Ryg” har hun kastet sig over sangene og monologerne, som Jørgen Ryg i sin tid udødeliggjorde. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Navne, noter og bud på opstillingen: Profiler vender tilbage til Europa-jagt

Annonce