Annonce
Randers

Her er Randers' dyreste lejlighed

To nye boligblokke er planlagt til at skyde op og lukke Todbodgade-kvarteret af. Visualisering: Arkitektur Boliger ApS

En endnu ikke bygget penthouse-lejlighed på 241 kvadratmeter på femte sal er netop solgt i Randers. Det er i det populære Toldbodgade-kvarter, der nu lukkes af med to nye boligblokke på den gamle Metax-grund.

Annonce

Randers: Nu sker der noget i Toldbodgade-kvarteret. To nye boligblokke på hver ni lejligheder skal opføres på den gamle, forfaldne Metax-grund, der i årevis har ligget og irriteret øjet på hjørnet af Toldbodgade og Fjordgade.

Boligblokkene får et mere moderne og slankt udtryk end de eksisterende, og der er også kun to lejligheder i hvert af de nederste fire plan mod fire i de eksisterende boligblokke. Der er kun én penthouselejlighed i hver af de nye blokke.

Området er så populært, at der allerede nu er solgt tre lejligheder af de i alt 18 lejligheder, der kommer. Den ene er oven i købet penthouse-lejligheden i den ene blok til 7,75 million kroner.

For det svimlende beløb, set med Randers-øjne, får man 241 kvadratmeter på femte sal med et 360 graders udsyn til skov og vand, 69 kvadratmeter altan, elevator og parkering i garage under bygningen. Parkeringspladsen købes sammen med lejligheden og står til en pris på 250.000 kroner.

Den ene af de to penthouse-lejligheder er allerede solgt: Prisen er 7.750.000 kroner. Visualisering: Arkitektur Boliger ApS
Annonce

Fra fire millioner kroner

De billiste af lejlighederne sælges for fire millioner kroner, plus altså parkeringsplads i garage, hvilket betyder en pris på i alt 4,25 million kroner.

De lejligheder, der findes i byggeriet op til øverste etage, får altaner på 22 kvadratmeter mod syd og altså udkig til vandet og mod parken på 10 kvadratmeter.

Lejlighederne opføres med fuldspartlede vægge og hvide gipslofter. Der kommer gulvvarme overalt, så man ikke skal tage hensyn til radiatorer, når møblerne skal stilles på plads. Gulvene bliver træ og klinker, og der installeres varmegenvinding i alle beboelsesrum. Alt inventar er fra HTH og hvidevarer fra Siemens.

- Vi skal op på at sælge seks-syv lejligheder, før byggeriet går i gang, men det når vi inden årsskiftet, er jeg sikker på, siger Christian Bjørn, Nybolig Bjørn og Ankersen, Randers.

Byggeriet er beregnet til at vare 22 måneder, så der er indflytning midt i 2020, hvis alt går efter planen.

Alle de nye 18 lejligheder får udkig til vand og Tøjhushaven. Visualisering: Arkitektur Boliger ApS
Annonce

De første blokke kom i 2005

De øvrige seks blokke, to på sydsiden af Toldbodgade og fire på nordsiden, der findes i forvejen, blev begyndt opført i 2005, og de har altid været eftertragtede på markedet, fortæller Christian Bjørn.

Der er ialt cirka 80-90 lejligheder, og de er nemme at sælge, fortæller ejendomsmægleren, der de seneste fire måneder har solgt tre af de eksisterende lejligheder, den ene blev solgt på få dage uden overhovedet at være markedsført.

To ejere i de eksisterende blokke har købt og fået lagt to af lejlighederne sammen til én, så der er flere kvadratmeter at gøre godt med på toppen af blokkene.

Det, der er så attraktivt ved adressen er, at der i baghaven ligger Danmarks ældste offentlige park, Tøjhushaven. Den har den seneste tid gennemgået en make-over og fremstår rigtig pæn for tiden. Desuden er boligerne et stenkast fra fjorden, og der mulighed for at have sin egen båd liggende i området, hvor der er anlagt en lille havn.

- Man bor i byen og er omgivet af en fantastisk natur, det er noget, der tiltaler mange, siger Christian Bjørn.

Et kig fra boligen og ud på altanen. Visualisering: Arkitektur Boliger ApS
Her er den "rigtige" udsigt. Foto: Nybolig Bjørn og Ankersen
Har de nye ejere båd, kan den ligge et stenkast fra boligen. Foto: Nybolig Bjørn og Ankersen
Blandt genboerne til de nye boliger er Randers Lystbådehavn. Foto: Nybolig Bjørn og Ankersen
Foto: Nybolig Bjørn og Ankersen
Et eftertragtede Toldbodgade-kvarter set fra oven. De nye boligblokke skal ligge på den asfalterede grund, der ses på hjørnet af Toldbodgade og Fjordgade. Foto: Nybolig Bjørn og Ankersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Politiet nedlægger hotspot i Randers

Randers FC For abonnenter

Kvaliteten har manglet: Marxen har klart fokus til vigtig kamp mod Vejle

Annonce