Annonce
Randers

Her går det godt: Over halvdelen af grundene er solgt i Dronningborg

Over halvdelen af grundene er solgt i den nye udstykning i Dronningborg. Byggeudstillingen plejer også at være et tilløbsstykke. Arkivfoto: Flemming Krogh
Salget af det nye kvarter, der skyder op i det nordøstlige Randers, går godt. Erik Bo Andersen har solgt halvdelen af sine grunde, og kommunen har solgt endnu flere.
Annonce

Dronningborg: Det går strygende med salget af nye byggegrunde med udsigt til Randers Fjord.

- Jeg har solgt halvdelen af de 65 grunde, jeg har til salg, fortæller Erik Bo Andersen, EB Holding ApS.

Han oplyser, at der set over en ti års tidshorisont regnes med, at det går godt, hvis han sælger seks-otte grunde om året. Men i 2018 blev der solgt 15.

- Så det går over al forventning og betyder jo, at man i det år kan smile hele vejen hen til banken. Men så kan der jo komme andre år, der er knap så gode. Man ved jo ikke, om det fortsætter, siger han.

Randers Kommune har desuden solgt 60 grunde i udstykningen Kamilledalen, Røllikedalen og Soløjedalen i Dronningborg, ud af de 74, der står til salg på kommunens hjemmeside. Fem ud af de resterende 14 ledige grunde, er desuden reserveret.

Annonce

Nye huse til efteråret

Erik Bo Andersen har besluttet at udvide byggeudstillingen Randers Bygger i Dronningborg frem til 2. juni i år, netop fordi interessen for udstillingen er så overvældende.

Til efteråret kommer der en ny byggeudstilling med fire nye huse fra Eurodan-huse, Milton, Hybel og Vestergaard Huse, som hver især giver deres bud på en drømmebolig.

Den nye udstilling, der bygges på Riddersporebakken 4, 6, 22 og 24 i Randers NØ, åbner 30. september.

I øjeblikket kan der på Hjertegræsbakken ses eksempler på huse fra Hybel, Eurodan-huse, Vestergaard Huse, og i begrænset omfang Milton og Lasse Larsen huse.

På åbent-hus dagene i byggeudstillingsperioden vil man kunne finde informationer om Randers og få uddelt informationsmateriale med mere, lige som gæsterne kan få en uforpligtende snak med folk fra de udstillende typehusfirmaer.

Udstillingshusene er anlagt med have og er møbleret fra diverse møbelhuse. Der er åbent alle søndage, hvis man har lyst til at få et nærkig på området og husene.

I øjeblikket er der sat nationalt spotlys på kvarteret, idet tv-programmet "Nybyggerne" sendes fra Dronningborg. Det er den femte udgave af TV2's populære boligprogram, og hvem der vinder et hus i sidste ende, bestemmer seerne ved en live-afstemning efter program ni i finalen 27. marts 2019.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Alt andet end pletfri præstation mod Ajax: Her er Agesens forklaring

Annonce