Annonce
Randers

Herold: Kinesisk kopi af Randers Regnskov er en oplagt mulighed

Kinesere vil lave en kopi af Randers Regnskov i Kina. Regnskoven vil gerne samarbejde om at skabe en lignende zoo i helt nye omgivelser. Pressebillede

Regnskovsdirektør Henrik Herold tror på, at et samarbejde med kineserne om at lave en lignende zoo på den anden side af kloden kan give et positivt resultat.

Annonce

Randers: Et stort kinesisk firma, "Andersen Paradise", arbejder på at skabe en hel bydel i en kinesisk by, som skal være en tro kopi af Randers midtby. Randers Kommune vil underskrive en samarbejdsaftale med firmaet om dette projekt.

Kommunen forpligter sig ikke økonomisk, men er til rådighed med støtte og vejledning.

Firmaet, der blandt andet står bag den kinesiske forlystelsespark "Shanghai Andersen Paradise", der åbnede i år, har desuden fået øje på Randers Regnskov.

Planen er også at opføre en kopi af denne turistattraktion i Kina.

- Jeg er stolt over, at man synes, at vi er så gode, at man kan tænke sig at lave noget lignende i Kina, siger Henrik Herold, direktør for regnskoven.

Han ser frem til inden længe at møde repræsentanter for firmaet til en nærmere drøftelse. Mødet er aftalt.

Annonce

Et stort potentionale

- Der er da helt klart et potentiale for at lære kineserne noget om, hvad det vil sige at drive en professionel zoologisk have, med vægt på naturbevarelse og bio-diversitet, understreger Henrik Herold.

I regnskoven lægger man stor vægt på at beskytte og bevare truede arter.

Det er vigtigt, at hvis Randers Regnskov skal medvirke, så skal den kinesiske udgave af regnskoven følge de regler og retningslinjer, som man følger i regnskoven, siger regnskovsdirektøren.

Randers Regnskov er medlem af en række europæiske organisationer, der arbejder for at sikre optimale forhold for dyr og planter i zoologiske haver.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers For abonnenter

Huse i Assentoft står stadig på usikker grund: Politikere tøver inden beslutning om mulig nedrivning - nu høres naboerne

Randers

To bilister kørte sammen i kryds

Randers FC For abonnenter

Randers FC rider på en sejrsbølge: En lille ting rumsterer alligevel i Thomasbergs baghoved

Danmark

Lyt til Danmark Fortæller:  Scandinavian Star - Bror til brandoffer har ikke mange forhåbninger til ny efterforskning af skibsbrand

Annonce