Annonce
Randers

Herold om indendørs anlæg: - Den har vi altså ramt meget godt

Direktøren for Randers Regnskov, Henrik Herold, er intet mindre end begejstret over, at de to jaguarer nu kan ses både ude og inde. Arkivfoto: Annelene Petersen

Regnskovsdirektør Henrik Herold lægger ikke skjul på sin begejstring over, at de to jaguarer B'alam og Chica nu har mulighed for at begive sig indendørs i Sydamerika-kuplen.

Randers: Ønsket har været længe undervejs, og nu er det endelig gået i opfyldelse for Henrik Herold. Direktøren for Randers Regnskov er ikke i tvivl om, at det nye indendørsanlæg til de to populære jaguarer kommer til at give en ekstra dimension til gæsternes oplevelse.

- Jeg har haft et ønske om at få jaguarerne ind i regnskovsudstillingen helt fra starten af. De er fine og spektakulære udenfor, og det er en fed oplevelse. Men det der med, at du kan opleve dem hele året, og at det er en oplevelse inde i regnskoven, den synes jeg faktisk, at vi har ramt meget godt, siger den stolte direktør og uddyber:

- Randers Regnskov er jo sådan et sted, hvor det helst skal være ligesom at være der selv, og hvor man kan få nogle af de oplevelser, der kommer en lille smule bag på én.

Han er glad for, at etableringen af det nye anlæg ikke er sket på bekostning af andre ting.

- Det er simpelthen et område med træer og så videre, og som man egentlig bare gik forbi, der er blevet inddraget. Vi har bare skåret et hul i domen og lavet en ny oplevelse, fortæller Henrik Herold.

Annonce

Kattelem med format

Regnskovsdirektøren er ikke i tvivl om, hvad den største attraktion kommer til at blive for de gæster, der fremover spotter B'alam eller Chica bag det trods alt solide glas i den nyindrettede hytte i Sydamerika-kuplen.

- Det er oplevelsen af, at lige pludselig, så står der en jaguar foran dig. Og sådan er det også i naturen. Ikke, at jeg har prøvet det endnu, men det siger de. Det havde jeg godt nok ikke regnet med, og så står den bare lige dér, siger Henrik Herold.

Og hvor, de to jaguarer befinder sig på et givent tidspunkt, er ikke på forhånd til at vide for gæsterne, da dyrene stadig har mulighed for at søge udenfor.

- Hvis vejret er dejligt, og det behøver ikke at være varmt, så tager de sig gerne en tur udenfor. Vi har sat danmarkshistoriens måske største kattelem op i anlægget, og de fiser jo ind og ud. De er bare mageligt anlagte, pointerer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce