Annonce
Østjylland

Hidsig bilist anholdt: Krævede at se betjents kørekort og nægtede at forlade sin bil

Foto: Ritzau Scanpix
Annonce

Grenaa: En 44-årig mand tog det mildest talt ilde op, da han mandag eftermiddag blev standset af en patrulje fra Østjyllands Politi.

Betjentene havde fået øje på manden, da han klokken 15.45 kom kørende i sin bil på Århusvej i Grenaa. Uden sikkerhedssele og med mobilen i hånden oppe ved øret.

Manden blev vinket ind til siden, men lod sig tilsyneladende ikke synderligt påvirke af standsningen, eftersom han stadig sad og talte i telefon, da patruljen nåede hen til hans bil.

Det stod hurtigt klart, at den 44-årige bilist ikke var særlig samarbejdsvillig. Da en af betjentene bad om hans kørekort, forlangte manden, at betjenten først viste sit eget kørekort. Trods gentagne opfordringer ville manden heller ikke oplyse sit navn og sin adresse, idet han ikke mente, at politiet havde krav på de oplysninger.

Annonce

Håndjern og fire sigtelser

Eftersom de ikke kom nogen vegne med almindelig høflig tiltale, besluttede betjentene til sidst at anholde manden. Men den beslutning faldt slet ikke i god jord hos den 44-årige, som ikke ville forlade sin bil frivilligt.

Til sidst lykkedes det dog patruljen at lægge manden i håndjern, hvorefter den 44-årige blev sigtet for at køre uden sele, for at benytte mobil under kørslen, for at nægte at oplyse sit navn til politiet og for ikke have medbragt sit kørekort.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce