Annonce
Sport

Historien gentager sig: Cimbria-profil var smuttet – nu kommer han igen

Rasmus Bach har skrevet under på en ny aftale i Randers Cimbria og er dermed klar til sin tredje sæson i klubben. Arkivfoto: Annelene Petersen
Sidste sommer var Rasmus Bach rejst tilbage til USA, inden han besluttede at vende tilbage til endnu en sæson i Randers Cimbria, og nu gentager historien sig. Randers Cimbria har sikret sig den 25-årige pointguard for endnu en sæson.
Annonce

Randers: Rasmus Bach har to gange forsøgt at sige farvel til Randers Cimbria, men pointguarden kan tilsyneladende ikke undvære den kronjyske klub.

Akkurat som sidste sommer var Rasmus Bach i begyndelsen af maj taget tilbage til USA, hvor han har haft primær bopæl siden 2008, men igen vender han tilbage til en ny sæson i Randers Cimbria-trøjen. Den tredje af slagsen.

- Der har været interesse fra New Zealand, Spanien og Frankrig, men klubberne er endt med at skære i budgetterne på grund af corona, og det er blandt andet gået ud over mig. Men jeg er enormt glad for at være tilbage i Randers. Jeg ved, at jeg kan fortsætte min udvikling her, og så kan jeg måske tage et skridt til en større liga i næste sæson, fortæller Rasmus Bach.

Den 25-årige pointguard nævner klubbens store udskiftning som en ubekendt frem mod sæsonen, men han føler sig overbevist om, at kronjyderne får en tilværelse i den sjove ende.

- Jeg tror på, at vi kan spille med om DM-titlen. Vi har i hvert fald talentet igen, men det handler om, hvor hurtigt vi kommer til at klikke sammen som hold, vurderer Rasmus Bach.

Annonce

En del af kernen

I Cimbria-lejren glæder de sig over udsigten til endnu en sæson med den landsholdsaktuelle pointguard.

- Han er blevet en del af kernen, og vi er alle sammen superglade for, at vi er lykkedes med at få ham tilbage. Han skal være en af dem, der går forrest, og jeg er sikker på, at han får en endnu bedre sæson end sidste sæson, fortæller Cimbria-forretningsfører, Mike Nielsen, der er ansvarlig for at hente spillere til klubben.

I sidste sæson snittede Rasmus Bach 12.5 point per kamp og reboundede i gennemsnit 6.1.

Kun 218 centimeter høje Jonathan Jeanne trak flere rebounds i favnen.

- Han en rigtig dygtig reboundspiller af sin størrelse, men faktisk er han meget allround. Han laver meget af det arbejde, som måske ikke altid bliver bemærket, men som binder et hold sammen, forklarer Mike Nielsen.

Randers Cimbria indleder sæsonen på hjemmebane mod Bears Academy 6. oktober.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Midttrafik retter ind: Nu kører bussen igen i Helstrup - men kun som midlertidig løsning

Randers FC For abonnenter

Transfervinduet lukker om 14 dage: Nej til Amankwaa, nyt om Kehinde og tro på en god coronahandel

Annonce