Annonce
Leder

Hjælp os med at hjælpe andre

Annonce

Det er slemt at være voksen og miste sit job, sin lønindkomst og sin levestandard. Men det er værre at være barn, når mor eller far mister jobbet, og hele familien får svært ved at leve som før. Når hele familien får svært ved at holde fødselsdag, sommerferie og jul som før - og som hjemme hos de andre fra klassen.

Det er meget muligt, at vi betragter vores samfund som et velfærdssamfund. Det er meget muligt, at vi betragter vores skandinaviske, sociale sikkerhedsnet som en forsikring mod fattigdom. Det er meget muligt, at vi betragter vores danske levevilkår som nogenlunde lige.

Det er bare ikke sådan, det er. Ikke længere. Økonomiske kriser rykker ved vores samfund. De mange, der stadig har deres gode arbejde og deres månedlige løn, mærker ikke kriserne. Men de, der har mistet deres job, er hårdt ramt. Det samme er deres børn.

Den økonomiske nød, der har ramt familier, hvor mor eller far har mistet jobbet, mærker man mere og mere hos de humanitære organisationer, der hvert år i december hjælper kriseramte børnefamilier, hvis gode jul er i fare. I disse år er antallet af mødre og fædre, der søger om julehjælp, nærmest eksploderet, og behovet for hjælp er enormt. Også i Randers.

Derfor har vi på Randers Amtsavis igen i år valgt at gøre, hvad vi kan for at formidle det vigtige budskab om børnefamilier i økonomisk nød, samle byen og indsamle midler, som kan sikre en god jul i så mange kronjyske familier som muligt. Vi indsamler i samarbejde med Lions Club Randers Gudenaa, og vi begynder i dag.

Mulighederne for at donere er mange. Du kan betale et beløb - stort eller lille - via mobilepay. Nummeret er 84319. Du kan komme ind på avisen, hvor vores reception modtager bidrag og giver dig en kvittering. Eller du kan ringe på mit mobilnummer, som er 40 60 75 11. Hvis du ønsker det, skriver vi gerne om dig og bevæggrunden bag dit bidrag.

Og husk, vigtigst af alt: Alle bidrag er lige velkomne, store som små. Det er de mange bække små, der gør den store å.

Hjælp os med at hjælpe andre. Det gælder børn i Randers.

I disse år er antallet af forældre, der søger om julehjælp, nærmest eksploderet, og behovet for hjælp er enormt. Også i Randers.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce