Annonce
Leder

Hjælp os med at hjælpe andre: Det gælder børn i Randers

Det er slemt at være voksen og miste sit job, sin lønindkomst og sin levestandard. Men det er værre at være barn, når mor eller far mister jobbet, og hele familien får svært ved at leve som før. Når hele familien får svært ved at holde fødselsdag, sommerferie og jul som før - og som hjemme hos de andre fra klassen.

Det er meget muligt, at vi betragter vores samfund som et velfærdssamfund. Det er meget muligt, at vi betragter vores sociale sikkerhedsnet som en forsikring mod fattigdom. Det er meget muligt, at vi betragter vores danske levevilkår som nogenlunde lige.

Det er bare ikke sådan, det er. Ikke længere. Økonomiske og sundhedskriser rykker ved vores samfund. De mange, der stadig har deres gode arbejde og deres månedlige løn, mærker ikke kriserne. Men de, der har mistet deres job, er hårdt ramt. Det samme er deres børn.

Annonce

Den økonomiske nød, der har ramt familier, hvor mor eller far har mistet jobbet, mærker man mere og mere hos de humanitære organisationer, der hvert år i december hjælper kriseramte børnefamilier, hvis gode jul er i fare. I disse år er antallet af mødre og fædre, der søger om julehjælp, nærmest eksploderet, og behovet for hjælp er enormt.

Derfor har vi på Randers Amtsavis igen i år valgt at gøre, hvad vi kan for at formidle det vigtige budskab om børnefamilier i økonomisk nød, samle byen og indsamle midler, som kan sikre en god jul i så mange kronjyske familier som muligt. Vi indsamler i samarbejde med Lions Club Randers Gudenaa. Vi begyndte søndag, og vi slutter 13. december.

Mulighederne for at donere er mange. Du kan betale et beløb - stort eller lille - via mobilepay. Nummeret er 84 319. Du kan indbetale i Sparekassen Kronjylland på registreringsnummer 61 87 kontonummer 12 38 71 05. Eller du kan ringe på mit mobilnummer, som er 40 60 75 11. Hvis du ønsker det, skriver vi gerne om dig og bevæggrunden bag dit bidrag, ligesom vi hver dag bringer en liste over bidragydere, der har giver 5000 kroner eller mere.

Alle bidrag er lige velkomne, store som små. Det er de mange bække små, der gør den store å. Hjælp os med at hjælpe andre. Det gælder børn i Randers.


I disse år er antallet af mødre og fædre, der søger om julehjælp, nærmest eksploderet, og behovet for hjælp er enormt.

Annonce
Randers For abonnenter

'Styregruppen snager, og jeg døjer med bentøjet': Købmanden fra Øster Bjerregrav taler ud på Facebook

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Mandagens coronatal: Fortsat under 100 indlagte - 17 i respirator

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Venstre og Konservative røg fredspibe: Ballade i den borgerlige lejr sat på standby

Leder For abonnenter

Byggeboom på Randers Kaserne: Hele nordbyen i en rigtig retning

Randers

Borger undrede sig over parkeret bil med to sovende personer i: Var for blæste på stoffer til at registrere adskillige dyt

Randers

Håbløst forældet: Værkets scenearbejdere løfter flere tons blylodder manuelt før og efter en forestilling

Randers

Sparekassen Kronjylland har de mest tilfredse kunder - måske: Flere banker gør krav på titlen som den mest kundevenlige

Randers For abonnenter

Vulkan Dæk i Randers har en stor stjerne hos franske Michelin - bygger nu helt ny fabrik i Sdr. Borup

Debat

Kronik: Kampen mod Lukashenko - Anerkend Belarus’ legitime eksil-regering nu

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Sport

Chris Ankers enke: - Jeg kan slet ikke rumme tanken om, at jeg ikke skal kysse min mand igen

Danmark

Nu bliver køreprøven dyrere: Fremtidens nye bilister skal betale for mere politiarbejde - og det undrer kørelæreres forening

Randers

Politiet om stort opbud til HA-fest i Randers: - Når det er et offentlig kendt arrangement, vil vi gerne kigge med

Randers For abonnenter

Kranerne rykker ind på kasernen: Tre nye boligbyggerier på vej

Randers

Randers er kåret som Årets Veterankommune: - Som samfund har vi et ansvar, når vi sender mennesker ud i verdens brændpunkter

Annonce