Annonce
Randers

Hjemmearbejdspladser vinder frem

Dandomain er en af de randrusianske virksomheder, som har hjemmearbejdspladser. Arkivfoto

Cirka hver fjerde dansker arbejder hjemmefra en gang i mellem. En af dem har 148 kilometer til sin arbejdsplads, Dandomain i Randers.

Annonce

Hjemmearbejde eller distancearbejde vinder frem i Danmark. Cirka hver fjerde dansker arbejder en gang i mellem via computer eller telefon hjemmefra privaten.

En af dem er den 37-årige infrastrukturarkitekt Thorbjørn Toft, der bor i Vamdrup i Sønderjylland, men arbejder hos en af landets største it-virksomheder indenfor webhosting og webshops, Dandomain i Randers.

Han har 148 kilometer på job, men nøjes nogle gange med få meter. Nemlig, når han napper en hjemmearbejdsdag og kun tager de få skridt fra morgenbordet til skrivebordet i sit hjem.

På Dandomain lægger direktøren vægt på, at medarbejderne er sammen på arbejdspladsen og indgår i et familielignende arbejdsfællesskab. Men hjemmearbejde er udbredt og anvendes som lokkemiddel, når vigtige medarbejdere skal tiltrækkes.

Thorbjørn Toft bestemmer selv hvornår, han arbejder:

- Jeg arbejdede fra klokken ti i aftes til halv to i nat med at kode. Jeg var inde i zonen, lyttede til musik, og der var ingen afbrydelser, fortæller Thorbjørn Toft, da avisen møder ham og hans chef, administrerende direktør Ronnie Bach Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Kragballe efter overlegent pokalavancement: - Det ligger lunt i svinget at få den her sejr

Annonce