Annonce
112

Hjemmelavet nummerplade vakte politiets interesse: Fandt adskillige våben i bilen

Arkivfoto: Michael Bager
Hele otte sigtelser måtte Østjyllands Politi give til en mand, som de fik interesse for på grund af en mærkelig placering af Dannebrog på nummerpladen.

Randers: En 40-årig mand viste sig på flere måder at have været lidt for kreativ uden for lovens grænser, da han torsdag klokken 17.25 blev standset af en patrulje på Grenåvej i Randers SØ.

Patruljen undrede sig over, at bilen havde en noget mærkværdig nummerplade. Blandt andet sad det danske flag helt forkert. Betjentene fik standset bilen og fandt hurtigt ud af, at nummerpladerne var hjemmelavede og og dermed falske.

Men den 40-årige mand bag rattet havde flere ting på samvittigheden. I bagagerummet lå et hjemmelavet slagvåben, og derudover lå der to knive, en økse og en strømpistol i bilen.

- Det er heldigvis ikke så tit, at vi finder så mange våben i en bil, fortæller Jakob Christiansen, kommunikationsrådgiver ved Østjyllands Politi.

Da den 40-årige blev visiteret, fandt patruljen noget amfetamin i hans underbukser, og det endte med, at han blev anholdt og fik i alt otte sigtelser:

To for overtrædelse af knivloven, tre for overtrædelse af våbenloven på grund af den hjemmelavede kølle, øksen og strømpistolen, én for besiddelse af stoffer, foruden en sigtelse for dokumentfalsk på baggrund af den falske nummerplade. Den ottende og sidste sigtelse handlede om den manglende registrering, som betød, at han ikke havde nogen nummerplade i første omgang.

Desuden blev alle våben samt amfetaminen beslaglagt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce