Annonce
Navne

HK Østjylland fandt årets elev i Rønde

Sandra F. Kjær er Årets Elev i HK Østjylland. Her flankeret af Søren Sørensen, formand for HK Privat Østjylland. Foto: Djursland Landboforening
Thortrans Randers A/S er kåret som Årets Elevplads, mens Sandra Frederiksen Kjær fra Djursland Landboforening er kåret som Årets Elev.
Annonce

Rønde/Randers: Der var stor glæde, da HK Privat Østjyllands formand, Søren Sørensen, kunne overrække diplomet, der beviser, at Thortrans Randers A/S netop er kåret som Årets Elevplads.

Konkurrencen er arrangeret af HK Østjylland for at sætte fokus på det store arbejde, som virksomhederne hver dag gør for at give deres elever et godt uddannelsesforløb.

- Vi er afhængige af, at virksomhederne tager sig godt af eleverne. Vi ved, at en god elevtid er altafgørende for, at de unge mennesker får en god start på deres arbejdsliv, og derfor vil vi gerne anerkende og rose virksomhederne for deres indsats, siger Søren Sørensen.

Henrik Kristensen, der sammen med sin bror, Lars Kristensen, driver Thortrans Randers A/S, var da også ganske stolt af at modtage titlen som Årets Elevplads.

- Vi er rigtigt glade for prisen, og for at vores elever er gået sammen om at indstille os. Det forpligter, og det har vi den dybeste respekt for, siger Henrik Kristensen.

Annonce

Overrasket af kolleger

Det er ikke kun virksomhederne, der skal anerkendes for det gode arbejde. Det skal eleverne også, og derfor har HK Østjylland også kåret Årets Elev. Det blev Sandra Frederiksen Kjær, der er revisionselev hos Djursland Landboforening.

Sandra F. Kjær blev overrasket på sin plads af både kollegaer og Søren Sørensen, formand for HK privat Østjylland, hvor hun fik overrakt blomster, diplom og en gave.

Eleven med speciale i revision er blevet indstillet af Djursland Landboforening, og husets medarbejdere var efterfølgende i kantinen for at fejre den gode nyhed.

En gang om året kårer HK Østjylland årets elev. Formålet er at hylde den gode uddannelse og ikke mindst for at sende en anerkendelse afsted til de virksomheder, som tager godt imod HK eleverne.

Søren Sørensen læste begrundelsen for indstillingen op. Sandra F. Kjær betegnes som meget interesseret i sit arbejde. Hun er ekstremt pligtopfyldende og bidrager i høj grad til, at arbejdet i afdelingen fungerer godt. Og så leverer hun høj kvalitet, lød det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

En stille teaterflamme er slukket

Randers

Falske bank- og NemID-folk svindlede ældre kvinder: - En person fra Kina har forsøgt at hæve 20.000 kroner

Annonce