Annonce
Hobro IK

Hobro henter tidligere Vejle-profil på fri transfer

Imed Louati fik i sommer ophævet sin kontrakt med Vejle Boldkub, og nu er angriberen skiftet til Hobro IK på en to-årig aftale. Foto: Henning Bagger/Scanpix
Hobro IK har hevet den tidligere Vejle Boldklub angriber Imed Louati ind som erstatning for en skadet Mads Hvilsom.

Randers: Hobro IK hentede i sommer Mads Hvilsom tilbage til klubben, men angriberen måtte udgå af den første Superliga-kamp mod AGF med en lyskenskade.

Det har fået Hobro på markedet efter en ny angriber til at supplere Pål Alexander Kirkevold og Julian Kristoffersen, og man har nu fundet en afløser for Hvilsom i form af 25-årige Imed Louati, som har skrevet en to-årig aftale.

Angriberen har senest repræsenteret Vejle Boldklub, hvor han fra 2017 til 2019 spillede 61 kampe, scorede 16 mål og fik 18 gule kort.

- Efter Mads Hvilsoms skade har vi blot haft to fuldblodsangriebre i truppen, og antalsmæssigt er det for lidt. Derfor har vi været på jagt efter en ekstra ngriber, og det har vi nu fået i Louati, som desuden også kan spille på kanten, siger sportschef Jens Hammer Sørensen til klubbens hjemmeside.

- Louati er en rigtig dygtig fodboldspiller, som også har en enorm fysisk styrke. Vi er sikre på, at han bliver en god tilføjelse til vores spillertrup, tilføjer sportschefen.

Imed Louati selv ser også frem til at spille Superligafodbold for Hobro.

- At spille for Hobro er en god mulighed for mig, så jeg er rigtig glad for at være kommet hertil. Træneren ville meget gerne have mig, og jeg har derudover fået et rigtig godt indtryk af klubben.

- Jeg vil gøre alt for, at Hobro bliver i Superligaen. Det er det primære mål, men som angriber håber jeg selvfølgelig også, at jeg kommer til at score mange mål. Generelt vil jeg bare gøre alt for at hjælpe så meget som muligt både på og uden for banen, siger angriberen.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce