Annonce
Mariagerfjord

Hobro IK og Handelsgymnasiet Mariagerfjord indgår talentsamarbejde

Anette Skovlykke Nielsen, sfdelingschef på Handelsgymnasiet Mariagerfjord, Jonathan Lund Poulsen, elev på Handelsgymnasiet Mariagerfjord og U19-spiller i Hobro IK og Lars Justesen, talentchef i Hobro IK, er enige om at det nye talentsamarbejde er en rigtig god idé. Privatfoto
Hobro IK og Handelsgymnasiet Mariagerfjord har netop underskrevet en samarbejdsaftale, der giver bedre rammer for elever, der vil tage en ungdomsuddannelse samtidigt med, at de dyrker sport på elite- eller talentniveau.

Hobro: En ny samarbejdsaftale giver elite- og talentfodboldspillere i Hobro IK mulighed for at deltage i blandt andet morgentræning, samlinger og turneringer, uden at det går ud over skolegangen.

- Det er drømmen at få en professionel fodboldkarriere. Men hvis det ikke lykkes, er det også vigtigt for mig at få en uddannelse. På Handelsgymnasiet Mariagerfjord får jeg mulighed for begge dele, fortæller Jonathan Lund Poulsen, der er en af fire talenter fra Hobro IK’s U19-hold, der i øjeblikket er ved at tage en HHX på Handelsgymnasiet Mariagerfjord.

- Det er vigtigt for os som fodboldklub at skabe gode rammer for de talenter, vi har i vores fold. Det indbefatter også skolegangen, og vi er derfor rigtig glade for at have fået en samarbejdsaftale med Handelsgymnasiet Mariagerfjord på plads, lyder det i en pressemeddelelse fra Lars Justesen, der er talentchef i Hobro IK.

Annonce

Erstatningstimer til spillerne

Handelsgymnasiet Mariagerfjord tilbyder en mere fleksibel undervisning for fodboldtalenterne med erstatningstimer, for dem, fodboldtalenterne går glip af, når de er til træning eller turneringer.

- Noget af undervisningen vil være med en lærer, og noget kommer til at foregå virtuelt. Dermed sikrer vi, at de kan følge deres uddannelse på linje med de andre elever på skolen, fortæller Anette Skovlykke Nielsen, der er afdelingschef på Handelsgymnasiet Mariagerfjord.

Hobro IK og skolen holder løbende øje med, om spillerne forsømmer skolearbejdet eller har meget fravær. Det giver mulighed for at samarbejde om en løsning, hvor skolearbejdet ikke bliver nedprioriteret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Se højdepunkterne her: Randers og OB holder snor i top-6 efter uafgjort

Randers FC For abonnenter

Karakterer: Kaptajnen var suveræn for Randers FC

Randers FC

Chancefattig forestilling i Randers: Sådan gik det minut for minut

Annonce