Annonce
Mariagerfjord

Hobro-studerende på Danmarks bedste praktikplads

Årets bedste praktik-match er F&H of Scandinavia og logistikøkonomen Dennis Mortensen, der har indstillet virksomheden til prisen. Tidligere har F&H været finalist i samme konkurrence for deres gode praktikophold, og denne gang lykkedes det at vinde førstepræmien. Foto: Dania
Annonce

Hobro: Hvert år er 700 studerende fra Erhvervsakademi Dania i praktik i virksomheder i hele verden som en del af deres videregående uddannelse. I en særlig konkurrence bliver det allerbedste praktikophold fundet.

I år lykkedes det logistikøkonom-studerende i Hobro Dennis Mortensen at vinde prisen sammen med grossistvirksomheden F&H of Scandinavia.

- Hvor er det vildt. Det er jeg godt nok glad for. Jeg har haft fingrene dybt nede i materien, har fået lov til at arbejde med tingene på min måde og har fået anerkendelse for det. Derfor var jeg slet ikke i tvivl om, at de skulle indstilles til prisen, siger en overrasket Dennis Mortensen, efter nyheden blev afsløret for ham og hans praktikansvarlige, F&H’s logistikdirektør Ruddi Vestergaard Nielsen. Han var meget overrasket og glad for prisen.

- En praktikant som Dennis, der tør sige noget og bidrager aktivt, giver et andet syn på tingene og tilfører et frisk pust af viden. Den tid, vi investerer i praktikanter, får vi mange gange igen, og derfor betyder prisen rigtig meget, forklarer Ruddi Vestergaard Nielsen fra F&H, som blandt andet leverer til Imerco og Kop & Kande-butikkerne.

Det er 34-årige Dennis Mortensen, som har indstillet F&H.

I indstillingen lagde dommerne i konkurrencen vægt på, at F&H har inddraget ham fra dag ét i både den daglige drift og strategiske udvikling af virksomheden, at han har omsat teori til praksis samt udviklet sig meget både fagligt og personligt.

Den landsdækkende finale for alle erhvervsakademier er på grund af coronasituationen udsat til maj 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Navne, noter og bud på opstillingen: Talenter banker på mod Esbjerg

Randers FC

Thomasberg tvivler på puljesejren: Kommer ikke i allerstærkeste opstilling

Annonce