Annonce
Læserbrev

Hold da helt op

Læserbrev: I dag i Randers Amtsavis har journalist Bruno Ingemann en artikel vedrørende Stjernehuset omhandlende udtalelser fra FOA, formand for pædagogisk sektor, Mogens Bech Madsen.

Han siger ifølge artiklen, at pædagogmedhjælperen ikke skal tilbage, og han er hård i sin kritik af byrådspolitikere, der ikke skal blande sig.

Hold da helt op.

Hvad er der sket siden 17. juli i samme avis, hvor samme mand skriver i et læserbrev, at "en frikendt bliver alligevel straffet", hvis han ikke kommer tilbage til Stjernehuset, og det skal han ifølge samme mand.

Samtidig kritiserer han på daværende tidspunkt kommunen voldsomt for ikke at have lavet deres arbejde godt nok, og han roser samtidig os byrådspolitikere med ordene:

"Hos FOA er vi glade for, at medlemmer af byrådet i Randers Kommune har bedt ombudsmanden se på sagen. Kommunen har noget, de skal rette op på. Vi håber, de vil indgå en dialog med os om, at pædagogmedhjælperen selvfølgelig skal tilbage til sit arbejde igen."

Hold da helt op.

Hvad er der sket siden da?

Hvem snyder hvem?

Dette her er vist det bedste eksempel på, hvorledes en historie i en avis kan ændres fuldstændig på meget kort tid. Og et lysende eksempel på, hvordan man som læser i den grad kan blive vildledt.

Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Regeringen: En pakke cigaretter skal koste en 50'er

Leder For abonnenter

I morgen slutter festen: Regeringen kan ikke undgå at skuffe

Det var godt, de hyggede sig på Socialdemokratiets kongres i Aalborg i weekenden, så håndfladerne blev røde og varme i ren begejstring over, hvor godt det går. Sejrsfesten var aldeles velfortjent. Partiet vandt jo kongeriget ved valget i juni. Siden er tiden, sådan lidt groft sagt, gået med at fordele posterne, holde ferie og købe fire cirkuselefanter fri af fangenskab. I morgen slutter festen. Hverdagen truer, når finansminister Nicolai Wammen giver sit bud på næste års finanslov. Så skal der føres konkret politik, og regeringen kan ikke undgå at skuffe. Måske ikke alle, men mange. Først og fremmest Arne, som Mette Frederiksen lovede en ret til tidlig tilbagetrækning sammen med andre nedslidte. Et forslag, hun måske vandt valget på, men som nu, 237 dage efter lanceringen, ikke er kommet en millimeter nærmere på at fortælle, hvem der kan glæde sig. Tværtimod har vi kun fået at vide, at problemet er så stort og vigtigt, at løsningen tager lang tid. Klart nok – men så lang tid? Svaret er, at det aldrig vil være muligt at lave en bare tilnærmelsesvist retfærdig løsning, fordi staten ikke ligger inde med registreringer af, hvem der har arbejdet hvor, hvornår og hvor længe. Arne er bare et af problemerne. Klimaet er et andet. Regeringen er på jagt efter 70 procents reduktion af CO2-udslippet, men aner med egne ord ikke, hvordan man skal nå målet. Bemærk, at socialdemokraterne er begyndt at sige ”hvis” om succes på klimaområdet. Ét er at have problemer med at levere, hvad man har lovet. Noget andet er at levere noget, man ikke har lovet. Også her kan torsdagen blive ubehagelig, for det er svært at forestille sig, at finanslov og klimaløfter kan blive opfyldt uden skattestigninger og højere afgifter. Alt dét er slemt nok. Det værste er dog, at vi næppe vil se udspil, som gør det nemmere for private virksomheder at skabe de job, der betaler hele festen. Det har aldrig været socialdemokraters topprioritet. Så jo – sejrsfesten slutter i morgen.

Annonce