Annonce
Randers FC

Holdt midtjyske guldbejlere fra fadet i 90 minutter: - En lille forløsning

Simon Graves gjordet det svært for gæsterne at komme til store muligheder. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Randers FC fik det første point i mesterskabsspillet efter en flot defensiv kamp mod FC Midtjylland. Simon Graves forsvarede det kronjyske mål i alle 90 minutter, og glædede sig over holdets håndtering af guldbejlerne.

Fodbold: Smilene var ikke som i torsdags, da Randers FC spillede sig i klubbens tredje pokalfinale, men der var alligevel glæde i den kronjyske lejr mandag aften, hvor det blev til et enkelt point mod FC Midtjylland.


Det blev kun til et enkelt point, men jeg vil alligevel kalde det en lille forløsning.

Simon Graves, Randers FC


Annonce

Det første til Randers FC i mesterskabsspillet, som kom i banken efter 90 minutter, hvor specielt defensiven var i fokus i nulløsningen mod de midtjyske mesterskabskandidater.

Simon Graves var en del af forsvaret hele kampen. Den første time som stopper. Den sidste halve time som højre back.

- Det er dejligt at komme på tavlen i det her mesterskabsspil, så vi ikke står med tre nederlag. Det blev kun til et enkelt point, men jeg vil alligevel kalde det en lille forløsning, lød det fra forsvarsspilleren, der fremhævede kollektivet som nøglen mod midtjyderne.

- Alle mand arbejder stenhårdt i 90 minutter. Vi mangler en lille håndfuld stamspillere, men dem som har siddet lidt ude, går bare ind og giver sig 100 procent, og derfor står vi med et point på tavlen, sagde Simon Graves.

Pokalfinale i baghovedet

Skal man have noget med mod FC Midtjylland, kræver det som oftest en stærk defensiv kamp, og ifølge Simon Graves mestrede hjemmeholdet den disciplin i størstedelen af opgøret.

- Vi var presset ned i sidste halvdel af første halvleg, hvor det brændte lidt på, men vi fik reddet kastanjerne ud af ilden. Anden halvleg er jeg meget tilfreds med. De har nogle få skud fra distancen, men ellers lukker vi dem fuldstændig ned, lød det fra forsvarspilleren.

Det er vel også et signal om, at I ikke bare vil være med i mesterskabsspillet som det tynde øl?

- Det vil vi helt sikkert ikke, og det har vi også snakket om i truppen. Vi skal tage de her kampe seriøst, selv om pokalfinalen måske fylder lidt i baghovedet. Det er ikke en god idé at komme ind til en pokalfinale med lutter nederlag, og derfor er vi nødt til at levere hver gang, sagde Simon Graves.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Skal byrådet have nyt navn? To partier er klar til at ændre titlen på Randers Byråd

Annonce