Annonce
Østjylland

Hollywoodstjernen Kiefer Sutherland kommer til Grenaa

Stilen er country og rock, når skuespiller og musiker Kiefer Sutherland griber guitaren i Grenaa. Arkivfoto: Lucas Jackson, Reuters/Ritzau Scanpix
Han er kendt i rollen som Jack Bauer i tv-serien 24 timer, men Kiefer Sutherland er også musiker. Til august kan man opleve ham i Pavillonen.

Grenaa: Glæden er ikke til at tage fejl af hos Jesper Jul, direktør for Pavillonen.

Han får nemlig besøg af Hollywoodstjernen Kiefer Sutherland, som ikke kun er en prisbelønnet skuespiller. Han spiller også country and rock - og det kommer han og gør i Pavillonen 15. august.

- Hold fast, det bliver stort. Vi kan næsten ikke få armene ned af begejstring over at have fået en af de helt store Hollywoodstjerner til at komme til Grenaa og Pavillonen – det er et scoop. Nye skarpe sange med et utroligt velspillende band, fabelagtig stemme og karakter og så med en af Hollywoods helt store stjerner - det her bliver en stor aften for Pavillonen og Grenaa, siger Jesper Jul.

Mange kender Kiefer Sutherland i rollen som Jack Bauer i serien "24 timer", der både har vundet de fornemme Emmy og Golden Globe awards. Senest kan man se ham som præsident i den aktuelle Netflix-serie "Designated Survivor".

Annonce

Han kan jo spille

I starten af 2015 spillede Kiefer Sutherland to numre, han havde skrevet, for sin bedste ven Jude Cole. Cole kunne lide, hvad han hørte, og opfordrede Kiefer Sutherland til at tage ud og spille sin musik. Det blev til en tour rundt til mindre spillesteder i USA. De to sange blev hurtigt til fire og seks numre, og Kiefer Sutherland og Cole besluttede at lave et album. I 2016 udkom Kiefer Sutherland's debutalbum "Down In A Hole", og i år har han sendt et nyt album på gaden, "Reckless & me".

Og Kiefer Sutherland er nu klar til at besøge Europa, Danmark og Pavillonen med sin country-rock.

Pavillonen starter forsalget 15. maj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Analyse: Derfor har Thomasberg fået noget at tænke over

Annonce