Annonce
Randers

Hornbæk Bageri har fået dispensation til nybyggeri

Jesper Christensen har nu fået dispensation til at overskride vejbyggelinjen med to meter. Men han har ikke taget endelig stilling til, om han vil benytte sig af dispensationen og dermed løbe risikoen for, at en senere vejudvidelse vil fjerne p-pladserne foran butikken. Foto: Mathias Fredslund Hansen
Om bagermester Jesper Christensen så også vil bygge ny butik i Hornbæk er dog endnu uvist. Der er nemlig et aberdabei: risikoen for på lidt længere sigt at miste p-pladser foran butikken.
Annonce

Randers: Jesper Christensen, indehaver af Hornbæk Bageri, kan langt om længe komme i gang med at bygge en ny bagerbutik på Fladbrovej. Miljø- og teknikudvalget besluttede på sit møde mandag at give dispensation, således, at han kan overskride en såkaldt vejbyggelinje med to meter, hvilket vil være nødvendigt for at bagermesteren kan realisere sin plan.

Vejbyggelinjen er trukket for at sikre mulighed for på lidt længere sigt at udvide Fladbrovej. Det vil stadig kunne lade sig gøre, hvis Jesper Christensen bygger som planlagt, men til gengæld risikerer han, at de p-pladser, som i dag findes langs vejkanten i begge sider af vejen ud for hans butik, og som fortrinsvis benyttes af kunder i bagerbutikken, vil forsvinde. Bliver det nødvendigt at udvide Fladbrovej kan det nemlig kun ske, hvis man fjerner p-pladserne.

I beslutningsreferatet fra miljø- og teknikudvalgsmødet står der således: "Det tinglyses på ejendommen, at ejendommens ejer ikke har krav på erstatning, hvis det viser sig at være nødvendigt at nedlægge de eksisterende kantstensparkeringspladser ud for ejendommen".

Annonce

Ingen kommentar endnu

Til Randers Amtsavis har Jesper Christensen, som i halvandet år har været klar til at gå i gang med byggeriet, tidligere sagt, at han muligvis vil være parat til at tage chancen og bygge, også selv om han risikerer om nogle år at miste p-pladserne foran butikken. Imidlertid var han tirsdag ikke klar til at kommentere på den dispensation, han nu har fået.

- Jeg har endnu ikke selv hørt eller set noget for kommunen. Og jeg vil gerne lige have mulighed for at nærlæse betingelserne, før jeg kommenterer eller tager stilling til, hvad der nu skal ske, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Falske bank- og NemID-folk svindlede ældre kvinder: - En person fra Kina har forsøgt at hæve 20.000 kroner

Annonce