Annonce
Randers

Hornbæk Bageri rykker ind i Mariagervejs nye Netto

Bagermester Jesper Christensen glæder sig til at flytte sit brødudsalg ind i de kendte omgivelser på Mariagervej. Arkivfoto: Annelene Petersen
Bagermester Jesper Christensen flytter tilbage i de lokaler, Hornbæk Bageri forlod, da Meny lukkede i foråret.
Annonce

Randers: Det var lidt af en mavepuster for bagermester Jesper Christensen, da han i januar kunne læse i Randers Amtsavis, at Meny havde tænkt sig at lukke fire butikker i Jylland i løbet af foråret 2019.

Blandt andet butikken på Mariagervej i Randers.

Bagermesteren, der driver Hornbæk Bageri, var dengang noget i vildrede over, hvad der skulle ske med bageriets brødudsalg i Meny-butikken, der stod foran lukning.

Hvis ikke brødudsalget kunne fortsætte samarbejdet med de nye ejere Salling Group, ville Jesper Christensen være nødsaget til at skulle skære i bemandingen.

Nu lyder der positive toner fra Hornbæk-bageren, der har indgået en aftale med Salling Group og Netto om at stå for brødudsalget på Mariagervej, når den nye Netto-butik efter planen åbner til november.

- Vi er den første butik i Danmark, der har indgået et samarbejde med Netto af den type. For os er det meget glædeligt, at vi er nået til enighed om en aftale med Salling Group og Netto, siger Jesper Christensen.

Da Meny på Mariagervej lukkede i foråret, slap Jesper Christensen for at fyre folk, fordi han omtrent samtidig landede en aftale med Meny i Bjerringbro.

Derfor forventer han at skulle bruge ekstra mandskab, når brødudsalget på Mariagervej genopstår i nyt regi.

- Det handler om to flere i produktionen, ligesom jeg skal ansætte tre fuldtidsansatte og nogle ungarbejdere. Det bliver godt, siger Jesper Christensen.

Hornbæk Bageri har i dag 60 ansatte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Fem ting vi lærte mod FC København: Afgørende angribere, stærk trup og fortsat tendens

Annonce