Annonce
Håndbold

Hornbæk-damer hentede første sejr i egen hule

Arkivfoto.
Hornbæks damer skraber fortsat bunden i 2. division, men med en sejr på 29-27 over Sæby torsdag aften hægtede de sig på de øvrige bundhold. Kristine Svoldgaard og Camilla Broberg scorede begge syv mål i sæsonens første hjemmesejr.
Annonce

Randers: I femte forsøg lykkedes det for Hornbæk at hente sæsonens første hjemmesejr torsdag aften.

Sæby blev sendt hjem fra Hornbækhallen med et nederlag på 29-27, og dermed spillede randrusianerne sig op på fire point – blot et enkelt efter Søndermarkens og ASA, Århus.

- Det var vildt vigtigt. Vi var langt væk for fire kampe siden, men nu ser det mere lyst ud. Vi har mange af de øvrige bundhold på hjemmebane i foråret, så der venter flere point, hvis vi kan fortsætte med at spille som nu. Julepausen kunne vi egentlig godt have været foruden, fortæller Hornbæk-cheftræner Nicklas Fast.

Hjemmeholdet havde godt styr på gæsterne.

- Vi var stort set i kontrol hele kampen. Vi dækkede godt op og kom hurtigt foran med en håndfuld mål, som betød, at vi kunne spille vores spil uden at stresse, fortæller cheftræneren.

Ved stillingen 27-22 med fem minutter tilbage skulle Hornbæk blot hamre det sidste søm i kisten, men det formåede de ikke. Bolde blev smidt væk, og chancer blev brændt. En invitation til nordjyderne om at komme tilbage i opgøret.

- Vi kunne ikke rigtig score mod slutningen, og det frustrerede os, men til sidst fik vi heldigvis spillet afslutningerne ud til vores fløje, og det blev afgørende. Kirstine Svoldgaard og Camilla Broberg var skarpe hele kampen, og det gav også plads andre steder på banen.

- Vi er glade for sejren, men det skulle aldrig være blevet spændende, siger Nicklas Fast.

Hornbæks første kamp i det nye år er 5. januar på udebane mod Farsø.

2. division, damer

Hornbæk – Sæby 29-27 (16-11)

Mål for Hornbæk: Kirstine Svoldgaard 7, Camilla Broberg 7, Karoline Engstrøm 5, Julie Kanz 4, Kathrine Bang 2, Nanna Bugge 2, Katrine Enøe 1 og Benedikte Bagger 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Karakterer fra vendepunktet i Nørreskoven: Defensiven viste vejen

Randers

Politiet nedlægger hotspot i Randers

Annonce