Annonce
Håndbold

Hornbæk dummede sig mod oprykker

Hornbæk tabte sæsonåbneren mod oprykkerne fra ASA, Aarhus med et mål. Arkivfoto: Morten Stricker
Hornbæk SF's kvinder tabte torsdag aften til ASA, Aarhus i sæsonpremieren. Nederlaget ærgrer cheftræner Nicklas Fast, da manglende forståelse i angrebet blev udslagsgivende.
Annonce

Randers: Det blev ikke en sæsonstart som håbet for Hornbæks kvinder, der torsdag aften tabte 22-21 på udebane til ASA, Aarhus i 2. division.

- ASA er rykket op fra 3. division, fordi et andet hold trak sig, så vi skulle nok have vundet. Vi vidste ikke noget om dem, hvilket gjorde det en smule sværere, men det er et hold, vi burde kunne slå forholdsvis sikkert både ude og hjemme, siger en skuffet Nicklas Fast, cheftræner for Hornbæk SF.

Randrusianerne havde muligheden for at udligne til sidst, men forsøget blev pillet tre sekunder før tid.

Meget symptomatisk for kampen, fortæller cheftræneren, som kunne se sit hold kæmpe med det offensive.

- Vi spiller godt i perioder og kommer også foran flere gange, men når vi gør det, kommer vi til at spille for febrilsk. Vi skyder for hurtigt og på de samme skud, som virkede i angrebet før. Der mangler noget forståelse for, hvordan vi spiller bolden videre til nogle bedre situationer, siger Nicklas Fast og tilføjer.

- Det er selvfølgelig vores opgave som trænere at hjælpe spillerne, men vi kan jo ikke stå og råbe, hver gang de skal skyde. Forståelsen er der til gengæld i forsvaret, hvor spillerne har godt styr på, hvornår de skal bakke op og støde frem. Vores nye målvogter, Karen Danmark, står også fint med en redningsprocent på 42, men det var desværre ikke nok til den ønskede start på sæsonen.

2. division, kvinder

ASA, Aarhus - Hornbæk SF 22-21 (11-11)

Hornbæk: Louise Ahrenholt 5, Camilla Broberg 4, Nanna Bugge 4, Karoline Engstrøm 3, Julie Kanz 3, Kathrine Bang 1, Mia Klemmensen 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Tæsket til hun besvimede: Mand sigtet for at gennembanke tilfældige kvinder på gaden

Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

Annonce