Annonce
Håndbold

Hornbæk fik vigtigt point med markspiller i målet

Genrefoto.

Farsø: Hornbæks kvinder i 2. division fik en god start på 2020, da de på udebane spillede 18-18 mod Farsø, der er placeret i midten af rækken.

- Jeg er meget tilfreds. Det var en kamp, hvor vi ikke på forhånd havde regnet med at få point, da vi blev udspillet mod dem i efteråret, siger Hornbæk-træner Nicklas Fast.

- Men vi havde meget bedre fat i forsvaret denne gang og leverede noget af det bedste i sæsonen. Angrebsmæssigt havde vi dog svært ved at komme til chancer og fik ikke brugt vores fløje så godt. Men til gengæld havde vi vores streg godt med i spillet, tilføjer Hornbæk-træneren.

Det var netop stregspilleren Julie Kanz, som blev topscorer med syv mål.

Når Hornbæk kunne være tilfredse med et point, hang det også sammen med, at holdets keeper, Karen Danmark, måtte gå ud i begyndelsen af anden halvleg med en skade i fingeren. Det betød, at markspilleren Benedikte Bagger kom i mål. Hun stod dog med en flot redningsprocent på 50, hvilket også fortalte en historie om, at defensiven fungerede upåklageligt hos Hornbæk.

Hornbæk ligger næstsidst i 2. division med fem point og har et nøgleopgør allerede på lørdag klokken 12.15 hjemme mod Søndermarkens IK, der ligger sidst á point med Hornbæk.

2. division kvinder

Farsø KFUM - Hornbæk SF 18-18 (11-10)

Hornbæk: Julie Kanz 7, Camilla Broberg 3, Kirstine Svoldgaard 2, Louise Ahrenholt 2, Kathrine Bang 1, Mia Klemmensen 1, Katrine Enøe 1, Karoline Engstrøm 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Randers FC jubler over fans til pokalfinalen: Flere grupper står forrest i billetkøen

Annonce