Annonce
Håndbold

Hornbæk henviste modstandere til sidstepladsen

Arkivfoto.
Hornbæk fik et enkelt point i årets første kamp på udebane mod Farsø, men lørdag eftermiddag blev det til begge point i den første kamp på hjemmebane i 2020. Camilla Broberg blev topscorer med seks mål.
Annonce

Randers: Hornbæk spillede sig lørdag eftermiddag væk fra en plads som direkte nedrykkere.

Randrusianerne besejrede Søndermarkens 20-18 efter en god anden halvleg.

- Vi leverer ikke godt før pausen, hvor vi specielt de sidste fem minutter halter i forsvaret og taber perioden 4-0. Men til gengæld leverer vi en rigtig fin anden halvleg, hvor vi rammer dem på deres ressourcer. Vi stiftede meget ud før pausen, så vi havde godt med kræfter til at løbe med dem de sidste 30 minutter, fortæller Hornbæk-cheftræner Nicklas Fast.

Gæsterne kom foran 14-10 kort inde i anden halvleg, men det efterfølgende kvarter var der lukket i Hornbæk-defensiven.

- Vi fandt en god højde, fik lavet frikast og brudt rytme. Vores etablerede angrebsspil var ikke så godt, så det var afgørende, at vi fik fat i forsvaret. Vi kom til at løbe dem, hvilket drænede dem for energi, lyder det fra Nicklas Fast.

Hjemmeholdet gik fra 10-14 til 16-14, og den føring holdt til slutfløjtet og sendte Hornbæk væk fra direkte nedrykning.

- Jeg synes, vi har gode muligheder for at overleve. Vi har fået syv point i de seneste seks kampe, og vi har de hold, som vi skal slå på hjemmebane, fortæller Nicklas Fast.

2. division, damer

Hornbæk – Søndermarkens IK 20-18 (9-13)

Mål for Hornbæk: Camilla Broberg 6, Louise Ahrenholt 5, Kirstine Svoldgaard 2, Kathrine Bang 2, Karoline Engstrøm 2, Katrine Enøe 1, Mia Klemmensen 1, Julie Kanz 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frank Jensens kone: Frank betalte prisen for at være et normalt menneske

Annonce