Annonce
Randers FC

Hornbæk-knægt viste sig frem på backen: - Jeg er sgu godt tilfreds

Oliver Bundgaard Kristensen i aktion mod FC Nordsjælland. Foto: Bo Amstrup/Scanpix
Tidligere har konkurrencen om backpladserne været et anliggende mellem Kopplin, Lauridsen og Kallesøe, men med en god præstation mod FC Nordsjælland meldte Oliver Bundgaard Kristensen sig som endnu en kandidat.

Fodbold: Han havde samme skuffede mine som holdkammeraterne, da han blev bedt om at kommentere Randers FC's nederlag til FC Nordsjælland, som han kaldte "vanvittigt ud fra chancefordelingen."

Men til gengæld lyste han op i et smil, da avisens udsendte spurgte ind til hans egen indsats, og det forstår man godt. For blot anden gang i karrieren spillede 19-årige Oliver Bundgaard Kristensen fuld tid i Superligaen, og det gjorde han med en overbevisende præstation, hvor han havde aktier i to af hjemmeholdets tre mål i opgøret.

- Det var pissefedt endelig at spille en hel kamp igen. Det er klart, at man lige skal vænne sig til det, men jeg er sgu godt tilfreds med min præstation. Det var dejligt at kunne bidrage til holdet og være med i to mål, sagde Hornbæk-knægten.

Annonce

Du virkede meget rolig i dit spil, selv om I kommer ned med 0-2?

- Ja, det er også noget, jeg har haft meget fokus på. Jeg har blandt andet arbejdet en del med en mentaltræner omkring det her med at bevare roen i pressede situationer, og det var nok noget af det, som kom til udtryk, sagde Oliver Bundgaard Kristensen, som også ser præstationen som en forløsning oven på et skadesplaget efterår.

- Jeg er - 7,9, 13 - helt fit igen. Jeg var uheldig i efteråret, men har slet ikke døjet med noget i foråret og har fået en masse gode træninger i banken, hvilket præstationen også var et udslag af.

Og nu fik du vel sendt et signal om, at du trænger dig på til startopstillingen?

- Forhåbentlig. De valg, der bliver truffet af trænerteamet, kan jeg ikke kontrollere. Men jeg prøver i hvert fald at gøre mit bedste for at overbevise dem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Voldsom brand har sprængt køkkenrude og brændt gavl: - Der har været gasflasker og benzin derinde

Annonce