Annonce
Håndbold

Hornbæk led endnu et nederlag - se målscorerne

Hornbæk-træner Nicklas Fast (tv.), der også er spillende assistenttræner på Randers HH's herrehold i 2. division, kæmper med at få HSF-holdet på pointtavlen i denne sæson. Arkivfoto: Annelene Petersen
Annonce

Randers: Hornbæk løb ind i det syvende nederlag af syv mulige i kvindernes 2. division, da holdet lørdag eftermiddag tabte hjemmekampen mod Aalborg HK med 16-26.

Som så ofte før i denne sæson var Hornbæk ellers godt med i første halvleg. Efter 25 minutter viste måltavlen i Hornbækhallen 9-9, og ved pausen havde gæsterne en spinkel føring på 12-10.

Men i det første kvarter af anden halvleg kunne Hornbæk ikke få angrebsspillet til at fungere. Kun højrefløjen Anne Sophie Olsen fandt to gange vejen til målet, og så var Aalborg HK pludselig foran 18-12 med et kvarter igen.

Det udfald formåede Hornbæk ikke at komme sig over, og dermed endte det med et ti måls nederlag.

- Man kan dele kampen op i to. I første halvleg spiller vi rigtig fint og formår at komme i nogle gode situationer, men de situationer formår vi ikke at genskabe efter pausen, hvor vi spiller for langsomt, taber duellerne og skyder på de forkerte tidspunkter. Det betyder, at vi får for mange kontramål ned i hovedet, siger Hornbæk-træner Nicklas Fast.

Hornbæk spiller næste gang lørdag 17. november klokken 14.45, hvor det ubesejrede tophold, Holstebro, kommer på besøg i Hornbækhallen.

2. division kvinder

Hornbæk SF - Aalborg HK 16-26 (10-12)

Hornbæk SF: Nanna Bugge 5, Karoline Engstrøm 4, Anne Sophie Olsen 3, Camilla Broberg 2, Julie Kanz 2.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Ny direktør for forsyning i Verdo

Annonce