Annonce
Håndbold

Hornbæk lukkede med sejr: Cheftræner godkender sæsonen

Genrefoto

Hornbæk: Efter seks kampe uden sejr lykkedes det Hornbæk at slutte sæsonen af med succes, da Mejrup/Hvam blev besejret med 25-18 i Hornbækhallen.

Sejren betyder, at Hornbæk slutter midt i tabellen i 2. division.

- Vi havde inden sæsonen håbet på top 5, men selv om det ikke lykkedes, synes jeg alligevel, at det har været godkendt. Vi spillede et godt efterår, hvor vi var ret lige med holdene i toppen, men vi fik Cille Valbjørn skadet i den første kamp efter jul og har til nogle kampe i foråret været afsted med blot otte spillere, siger træner Nicklas Fast, der fortsætter i spidsen for holdet i næste sæson.

Han glædede sig over, at holdet i sæsonens sidste optræden spillede med en frigjorthed, som har manglet i de seneste kampe.

- I forhold til kampen før jul var det et helt andet Mejrup/Hvam-hold denne gang med ny træner og et næsten helt nyt hold. Derfor vidste vi ikke så meget om dem, men de startede i et 3-3-forsvar, som ikke lige er vores kop te. Desuden lagde dommerne en speciel linje, siger Nicklas Fast, der kunne se sit hold være nede med 4-7 efter et kvarter.

- Men derefter får vi lukket en smule bedre ned i vores forsvar, og de begynder at virke møre. Vi fik dem presset ud i de rigtige situationer og kunne løbe kontra på dem. De sidste kvarter frem mod pausen vinder vi 8-1, siger Nicklas Fast.

Efter pauseføring på 12-8 kørte Hornbæk sejren ret sikkert i hus i anden halvleg.

2. division kvinder

Hornbæk - Mejrup/Hvam 25-18 (12-8)

Hornbæk: Camilla Broberg 6, Louise Ahrenholt 6, Kathrine Bang 4, Nanna Bugge 2, Julie Kanz 2, Kirstine Svoldgaard 2, Karoline Engstrøm 1. Kristina Kristensen 1, Emma Molbo.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce