Annonce
Navne

Hos kunderådgiver Rose Ranum Degn skal bankkunderne føle sig trygge

Rose Ranum Degn i Andelskassens lokaler i Randers. Pressefoto
Rose Ranum Degn er nyansat kunderådgiver hos Andelskassen i Randers. Her har hun fokus på den nære relation, og at kunderne skal føle sig trygge.
Annonce

Rose Ranum Degn er for nylig flyttet til Randers fra Odense for at komme tættere på sin familie. Og den nære relation er ikke blot vigtig for Rose i privatlivet men også i hendes arbejde som kunderådgiver i Andelskassen i Randers.

- Jeg kan godt lide den nære relation og at have et tæt samarbejde med mine kunder, og jeg syntes derfor, at Andelskassen og jeg ville være et godt match – og det syntes de heldigvis også, fortæller Rose Ranum Degn med et smil.

Annonce

Stort fokus på mennesket bag kunden

Rose har de seneste fire år arbejdet som kunderådgiver i Nordea, inden hun skiftede til Andelskassen. Den store alsidighed i arbejdsopgaverne tiltaler Rose, og hun er meget engageret i at hjælpe sine kunder gennem de faser, der er i livet, så de kan opnå deres drømme.

- Som kunderådgiver har jeg en meget varieret arbejdsdag, hvor jeg samarbejder med mange forskellige mennesker. Jeg har et stort fokus på mennesket bag kunden, og at man skal føle sig godt tilpas og tryg, og jeg er god til at skabe en tæt relation, så kunden har lyst til at dele sine drømme. Det gør, at jeg kan hjælpe kunden med for eksempel at få opfyldt sin boligdrøm, fortæller Rose Ranum Degn.

Annonce

En kombination af økonomi og den menneskelige relation

Tal og økonomi har altid interesseret Rose, og efter endt uddannelse som serviceøkonom og at have arbejdet som receptionist i fem år valgte hun at uddanne sig til kunderådgiver. Her kan hun nemlig kombinere sine to store interesser: økonomi og den menneskelige relation.

- Jeg har tidligere arbejdet fem år som receptionist, både i Bruxelles og hjemme i Danmark. Som receptionist mødte jeg mange forskellige mennesker og nationaliteter, og jeg syntes, det var spændende at arbejde med folk med en anden mentalitet end den danske. Det har givet mig mange redskaber, jeg kan bruge som kunderådgiver, siger Rose Ranum Degn.

I fritiden nyder hun samværet med sin mand og to børn på fire og et år, komme ud i naturen samt at bage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers HK

Agesen og Mejlvang efter to point i vestjysk drama: - Havde det været for ti år siden, var jeg gået fuldstændig amok

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Randers FC

Efter fire års AGF-samarbejde: Favrskov-klub vender tilbage til Randers FC's klubfællesskab

Annonce