Annoncørbetalt indhold

Hudkræft kan helbredes

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hudkræft er heldigvis en af de mildeste former for kræft. Det er usædvanligt, at nogen dør af hudkræft. Hvis du er opmærksom på forandringer i din hud og straks søger læge, hvis du opdager noget mistænkeligt, behøver det ikke at blive et ret langt forløb. Hudkræft minder om alt muligt andet. Derfor er det en god idé at søge læge uanset hvad. Det er bedre at gå til lægen med det samme, frem for at vente og se tiden an. Det gode ved denne kræftform er, at der er flere behandlingsformer. Alle former for behandling har gode resultater og er ikke særligt omfattende.


Annonce

Undgå de ultraviolette stråler

Sol og badning i det salte havvand er sundt. Så længe det ikke overdrives. Undgå at udsætte din hud for direkte sollys i de timer, hvor solen står højest. Kast dig i havvandet om morgenen eller sidst på dagen. De ultraviolette stråler, som er kraftigst midt på dagen, kan give hudkræft. Når du rejser i syden er solen endnu stærkere end i Danmark. Tænk dig godt om, når du vælger beklædning til ture i det fri.

Solarie kan være en fristelse. Især sidst på foråret, inden den rigtige sol har fået ordentligt fat. Selv om solarierne er blevet bedre, end de var til at begynde med, er de stadig hudens fjende nummer et.


Vær opmærksom på din hud

Hold øje med din hud. Huden forandrer sig hele tiden. Vind og vejr får den til på skift at rødme, tørre, udvikle små fregner og skifte farve. Det er helt naturligt, at huden tørrer ud når den bliver udsat for blæst og saltvand. Det er ikke farligt og kan afhjælpes med et brusebad og en god creme eller olie.

Små fregner og nye modermærker behøver heller ikke at være farlige, men du skal holde øje med, om de forandrer sig. Solen aktiverer hudens pigment og farver den. Tydeligst ses det hos mennesker med meget lys hud. Først kommer de små fregner, senere den lysebrune farve, som dækker al den hud, der bliver udsat for solen. Fregner eller modermærker, der skifter form, rødmer eller bliver hårde skal tilses af lægen.


Den sunde hud

Den sunde hud behøver ikke at være bleg som et lig. Hvis du overholder reglen om ikke at være i solen, når den står højest, er det faktisk sundt at få lidt farve. Solen hjælper dig blandt andet med at optage D-vitamin. Den sunde hud kan også sagtens have både fregner og modermærker. Den sunde hud må også gerne svømme i havet og gå ture i blæsevejr. Havet er fuld af gode mineraler som din hud optager, når du er i det. Kast dig i bølgen, svøm en lang tur, bare ikke lige imens solen står højest.

Det sunde liv

Den sunde hud og det sunde liv hænger uløseligt sammen. Sund livsstil indeholder både motion, kost og overholdelse af reglen om ikke at overdrive solbadning. Spis med omtanke, drik rigeligt med vand, tag bad i havet, gå en lang tur i skoven og nyd solen i små doser.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.