Annonce
Randers FC

Hul i defensiven: U19-talenterne skraber bunden efter nyt nederlag

Kun Kasper Høgh kom på måltavlen for Randers Freja FC, da angriberen scorede fra straffesparkspletten. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Randers Freja FC’s U19-drenge var aldrig i nærheden af point mod AaB lørdag eftermiddag. Kasper Høgh eksekverede et straffespark, men hjemmeholdet sendte bolden ind bag Johannes Frahm fire gange.

Randers: Efter 180 minutters fodbold står der stadig et rundt nul ud fra Randers Frejas U19-drenge i tabellen.

I premieren slog Vejle randrusianerne 4-3, og lørdag eftermiddag indkasserede Freja-drengene igen fire scoringer, og dermed var det kun pynt, at Kasper Høgh fik sendt et straffespark i nettet.

- Vi står ganske enkelt for dårligt i nogle forsvarssituationer, og generelt er vi ikke dygtige nok til at presse fremad. Første halvleg var på mange måder godkendt, men jeg er slet ikke tilfreds med måden, som vi startede på efter pausen, fortæller Randers Freja-cheftræner Per Sørensen.

Defensive kvaler

På trods af fine randrusianske takter før pausen kom hjemmeholdet til pausesnak med en føring på 2-1 efter et selvmål af Oliver Schmidt efter 34 minutter.

Og ganske få sekunder inde i anden halvleg fordoblede nordjyderne føringen.

- Vi sadlede lidt om taktisk i pausen, men inden vi nåede noget som helst, var vi yderligere bagud efter en situation, hvor vi meget passive på kanten af feltet. Det betød, at AaB kunne stå langt tilbage, og det efterlod ikke meget plads at spille i. Som anden halvleg forløb var vi aldrig i nærheden af point, fortæller Per Sørensen, der erkender, at defensiven halter efter otte indkasserede mål i sæsonens to første kampe.

- Der er noget med vores defensive positionering, det fremadrettede pres og vores aggressivitet. Det går en anelse hurtigere nu, og der har været for mange personlige fejl, men dem skal vi rette op på som kollektiv, lyder det.

Næste opgave er på lørdag, når FC Midtjylland venter på udebane.

U19-ligaen, drenge

AaB – Randers Freja FC 4-1 (2-1)

Målscorer Randers Freja FC: Kasper Høgh

Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Regeringen: En pakke cigaretter skal koste en 50'er

Annonce