Annoncørbetalt indhold

Hulmursisolering er hurtig, nem og besparende

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Et ældre hus kan godt være koldt og svært at varme ordentligt op hen over vinteren. Det kan trække fra forskellige steder, og taget kan være dårligt isoleret. Desuden kan selve ydermurene være kolde. De kan dog godt blive isoleret, og det kan gøres på flere måder.

En af de mest effektive måder at efterisolere ydermurene på er ved at etablere en hulmursisolering. Når det er foretaget, så vil forskellen være klart mærkbar. Det er altid en stor fordel at isolere et hus. Det er gavnligt både for din økonomi og for miljøet.

Annonce

Du kommer til at spare på din varmeregning, og det er skånsomt for miljøet, når der skal bruges mindre energi på opvarmning. På DN-isolering.dk kan du se hulmursisolering priser samt priseksempler for forskellige typer boliger.

Hvordan foregår det, når huset skal hulmursisoleres?

Hvis ydermurene er bygget sådan op, at de består af en indervæg og en ydervæg, så er der typisk et hulrum imellem de to lag af mure. Der sker en vis isolering via den luft, der findes i hulrummet. Men hvis det bliver fyldt op med et isolerende materiale, så vil isoleringseffekten blive markant bedre.” Sådan forklarer ejeren af isoleringsfirmaet DN-Isolering, Dennis Nielsen, i korte træk, hvad en hulmursisolering er.

Han fortsætter: ”Når vi rykker ud med vores specialudstyr og selve isoleringsmaterialet, så foregår selve processen sådan, at der først bores nogle huller i muren. Herefter føres der en slange ind i hullet, og isoleringsmaterialet sprøjtes ind og lægger sig i hulmuren”. Dennis Nielsen illustrerer med armene i luften, hvordan det foregår.

Hulmursisoleringen foregår hurtigt og nemt

Det er en operation, der ikke tager ret lang tid, og som ikke forstyrrer huset og omgivelserne ret meget”, tilføjer han med et smil. ”Til gengæld får kunden et velisoleret hus. Desuden anvender vi altid papirisolering som materiale til hulmursisolering. Det er et genbrugsmateriale, som bliver fremstillet helt uden brug af skadelig kemi. Det giver på alle måder en god mavefornemmelse,” slutter han.

Når selve påfyldningen af det isolerende materiale er færdig, så lukkes hullerne igen, og kundens hus er straks bedre isoleret end før. Der vil ikke være mange spor efter projektet. Det går nemt og smertefrit.

På den måde er det både nemt, hurtigt og besparende at få hulmursisoleret sit hus. Det vil kunne mærkes på husets indeklima, og det vil kunne mærkes på energiforbruget. Desuden er det skånsomt for miljøet. Der er derfor mange gode grunde til at lade en fagmand fylde isoleringsmateriale i husets hulrum.

Vil du have isoleret dit hus et sted i Nordjylland, så tøv ikke med at kontakte DN Isolering, som er blandt de mest professionelle isolatører.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.