Annonce
Østjylland

Hund og mand knivstukket i Bispehaven

En hun blev så ilde tilredt af knivstik under et slagsmål i Bispehaven onsdag eftermiddag, at politiet måtte aflive den. En mand blev stukket med kni i lår og skulder.
Slagsmål i Bispehaven onsdag eftermiddag endte med knivstikkeri: Mand stukket i lår og skulder. Hund skadet så alvorligt, at politiet måtte aflive den.
Annonce

AARHUS: Et slagsmål mellem en gruppe mænd i Bispehaven onsdag ved 17-tiden resulterede i, at en 18-årig mand blev stukket med kniv i lår og skulder, mens en hund blev så ilde tilredt af knivstik, at politiet efterfølgende måtte aflive den på stedet med tjenestevåben.

Politiets foreløbige undersøgelser tyder på, at der i forbindelse med slagsmålet ved Bispehavevej 47 blev sluppet en hund løs, som kort efter blev knivstukket af en 25-årig mand.

Samtidig blev en 18-årig mand formentlig stukket i skulder og lår. Han forsvandt fra stedet i bil sammen med flere andre. En hundepatrulje eftersatte bilen, der havde sat kurs mod skadestuen. I bilen sad fire andre personer, der alle blev anholdt og kørt til politigården i Aarhus.

Den 25-årige med kniven var fortsat på stedet, da politiet ankom, og også han blev anholdt. Østjyllands Politi er fortsat i fuld gang med efterforskningen og kan på nuværende tidspunkt ikke oplyse yderligere om hændelsesforløbet eller baggrunden for slagsmålet. Politiet vil meget gerne høre fra vidner, der har set personerne i området ved Bispehavevej 47. Henvendelse kan ske på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Frank Nørgaard kalder institutioners 'nej tak' til pixi-evangelier for en knægtelse af kristendommen: - Endnu et knæfald for islam

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce