Annonce
Randers

Hundredvis af børn julede igennem i Arena Randers

Det er ikke så tosset, at være på god fod med julemanden. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Juleglansen strålede fra træets grønne top i Arena Randers søndag, da byens fagforeninger inviterede til kæmpe juletræsfest.

Randers: Første søndag i advent byder traditionen tro på julehygge for både store og små. I Arena Randers var 2-3000 juleglade børn, forældre og bedsteforældre samlet for at tage hul på hjerternes fest - og minsandten om ikke julemanden også kiggede forbi.

Juletræsfesten blev arrangeret af fagforeningerne 3F, Dansk Metal og Blik & Rør, og der blev både budt på godteposer til de deltagende børn, fællessang- og dans om det enorme juletræ samt naturligvis æbleskiver og gløgg.

En vældig kø blev dannet hos julemanden, der stod for uddelingen af godteposer til børnene, mens tonerne af "Rudolf med den røde tud" lystigt spillede i hallens højttalere. Et helt igennem klassisk julearrangement duftende af nypillede mandariner.

- Julen er jo traditioner, så det skal være, som det plejer. Vi lever i en travl verden, og forældre kan have svært ved at finde tid til det hele, så jeg er stolt over, at vi kan samle det samme antal gæster her igen år efter år, fortæller Jan Guldmann, der har været med til at arrangere den årlige juletræsfest siden 2000.

Annonce
Der var gang i den fra start til slut, da Muddi spillede lystigt op i Arena Randers. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Juleshow i højt gear

Efter julemanden havde sagt farvel, og vendte snuden hjem til nissemor, var det Muddis tur til at indtage scenen og underholde de mange fremmødte børn i nissehuer. Og det var bestemt et hit på højde med både julemand og godteposer.

Hvis nogen var i tvivl om humøret blandt publikum, der i dagens anledning havde fundet de røde klæder frem fra garderoben, varede det bestemt ikke længe.

- Er i glade?, spurgte Muddi drillende, hvortil der lød et højt og rungende "JA!".

Både børn og voksne fik forbrændt lidt af de æbleskiver, de lige havde indtaget, mens Muddi fra scenen dirigerede publikum til både dans og sang.

Og da en lille dreng fik placeret mikrofonen foran sig, blev det endegyldigt slået fast.

- Det er jul, det er jul, det er jul!, sang han begejstret.

Energiniveauet fejlede bestemt ikke noget hos de juleglade børn. Foto: Mathias Fredslund Hansen
Publikum ventede spændt på Muddis juleshow. En egenskab, der nok skal blive nyttig når kalenderlyset nærmer sig 24. december. Foto: Mathias Fredslund Hansen
Foto: Mathias Fredslund Hansen
Foto: Mathias Fredslund Hansen
Foto: Mathias Fredslund Hansen
Foto: Mathias Fredslund Hansen
Foto: Mathias Fredslund Hansen
Foto: Mathias Fredslund Hansen
Foto: Mathias Fredslund Hansen
Foto: Mathias Fredslund Hansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce