Annonce
Østjylland

Hurtigtkørende motorcyklist viste sig at have mange gode grunde til at flygte fra politipatrulje

Fangsten for en patrulje fra Østjyllands Politi viste sig større, end den umiddelbart så ud. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Annonce

Hadsten: en 29-årig mandlig motorcyklist fortryder formentlig, at han en god halv time før midnat tirsdag aften kørte lige lovlig hurtigt på Hammelvej ved Hadsten.

Han havde nemlig så meget fart på, at en modkørende patruljevogn fra Østjyllands Politi vendte om og satte efter motorcyklisten, hvilket imidlertid blot fik ham til at sætte farten yderligere op.

I rundkørslen ved Vester Ringvej mistede betjentene motorcyklen af syne, men fik øje på den igen ved Skanderborgvej og satte efter. Eftersættelsen fortsatte ad Over Hadstenvej, Skanderborgvej og Sandbyvej og videre ind ad en grusvej og en skovvej, indtil motorcyklen til sidst væltede – formentlig som følge af det glatte føre.

Annonce

Mange overtrædelser

Betjentene tog kontakt til den 29-årige mand, og det viste sig, at hastighedsgrænsen ikke var den eneste lov, han havde overtrådt. Han viste sig nemlig både at være påvirket, ikke at have noget kørekort, og at han var eftersøgt til fogedretten.

Motorcyklens nummerplader passede heller ikke, da de i politiets systemer stod som tilhørende en traktor.

Den 29-årige mand blev anholdt og sigtet for narkokørsel, for kørsel uden førerret, for ikke at efterkomme politiets anvisninger, for manglende registrering og forsikring af motorcykel og for narkobesiddelse, da han blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce