Annonce
Randers

Hus totalt udbrændt i nat i Dalbyneder

Arkivfoto: Nina Hoff/Panthermedia/Ritzau Scanpix
Der var ikke meget at gøre for brandfolkene, andet end at pøse vand på, da et hus i Dalbyneder stod i flammer natten til søndag. Ingen var hjemme, men politiet fik i løbet af søndagen fat i ejeren, som ville køre ud og se på skaderne og ringe til sit forsikringsselskab.

Dalbyneder: En beboelse på Vestervangsvej i Dalbyneder ved Havndal var så overtændt, at den ikke stod til at redde, da brandfolkene ankom. Branden blev opdaget af en genbo og anmeldt via 112 klokken 01.42 søndag, oplyser vagtchef, politikommissær Flemming Lau, Østjyllands Politi.

- Genboen havde bemærket røglugt i sin egen bolig, men ikke fundet årsagen til det. Anmelderen kiggede så ud ad vinduet og kunne se branden på førstesalen. Ingen var hjemme i huset, og ingen personer har været i fare ved branden. Vi har forsøgt at få kontakt til ejerne af huset, men det er ikke lykkedes endnu, lød det fra vagtchefen søndag formiddag.

Senere på søndagen fik politiet fat i ejeren.

- Ham fik vi fat i telefonisk, og han sagde, at han ville tage ud og se på skaderne og kontakte sit forsikringsselskab, sagde vagtchef, politikommissær Morten Hansen, Østjyllands Politi.

Politiet ankom natten til søndag samtidig med brandvæsnet. Det var beredskabsinspektør Niels Henrik Nielsen, Beredskab og Sikkerhed Randers, der var på opgaven.

- Da vi kom til stedet var hele huset overtændt, så der var ikke rigtig andet at gøre end at slukke ilden. Der var ikke fare for at ilden kunne brede sig til andre huse. Første sprøjte ankom fra Ø. Tørslev, og tankvognen blev sendt fra Randers. Vi var færdige derude ved 5-tiden, siger Niels Henrik Nielsen, der ikke havde registreret dyr i boligen.

- Det var så overtændt, at det umiddelbart ikke var muligt at fastslå, hvor ilden var begyndt, siger beredskabsinspektøren.

Mandag sætter Østjyllands Politi brandteknikere på sagen, netop for at finde ud af, hvordan branden kunne opstå, oplyser politiet.

- Vi har spærret af for at sikre stedet, så det kan undersøges nærmere, siger Flemming Lau.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Randers FC For abonnenter

Kamp om pladserne til lokalbrag: Midtbanekreatør har beholdt selvtilliden over pausen

Randers

Fri adgang til nationale testcentre for corona: I Randers bestemmer lægens vurdering stadig

Annonce