Annonce
Østjylland

Hva' så Grenaa: Et scoop rammer Pavillonen

Jesper Binzer med band indtager Grenaa 27. august. Foto: Carsten Andersen
Torsdag 27. august går D-A-D-forsanger Jesper Binzer med band på scenen i Grenaa. Ugen inden er der intimkoncert med Mike Tramp.
Annonce

Grenaa: Jesper Jul fra kulturhuset Pavillonen kalder det intet mindre end et scoop: Torsdag 27. august lander selveste Jesper Binzer, forsanger i Danmarks største rockband D-A-D, på scenen i Grenaa.

Ifølge direktøren skal man være hurtigt ude, hvis man vil være med til den eksklusive koncert.  Grundet coronaen, med afstand mellem sæder med mere, er der kun et meget begrænset antal pladser at gøre godt med.

- Vi satser på, at taget letter, når den ukronede konge af dansk rock n' roll Jesper Binzer råber: "HVA' SÅ GRENAA!!" Omgivet af et hold hårdtslående musiker, lyder det fra Jesper Jul.

Annonce

En tur i studiet

Da coronavirusen stod for døren, ringede Binzer til ven og producer Søren Andersen fra Electric Guitars, og resultatet blev en tur i studiet. Den første single "Premonition" er netop udsendt.

Debut-albummet fra 2017’ “Dying Is Easy” blev både godt modtaget af anmeldere og publikum. Det hele blev fulgt op af "en helt fantastisk koncert" i Pavillonen. Albummet får nu en efterfølger til efteråret.

"Dying Is Easy"-albummet bød på både lige-ud-ad-landevejen-rock  a la D-A-D, og numre, der mere er Jesper Binzers vinkel på classic rock'n'roll.

Binzers band tæller ud over forsangeren selv Søren Andersen på guitar, Anders Borre Mathiesen på bas, Jesper Bo Hansen på keyboard, Christian Hede Madsen på guitar og Jakob Rønlov på trommer.

Annonce

Stort navn i USA

Ugen inden, 20. august, er det Mike Tramps tur til at besøge Pavillonen.

Mike Tramp er stadig et stort navn i USA efter tiden i White Lion. Han skulle have været på en tre måneders turné i sommer, men den blev aflyst på grund af covid-19.

Turneen skulle have været efterfulgt af en Europaturné august-oktober. Sammenlagt har Mike Tramp måttet sige farvel til i alt 75 koncerter i 2020.

Nu har Pavillonen i stedet fået muligheden for at præsentere ham i intime rammer.

Annonce

Guitar og piano

Mike Tramp har valgt at fortolke mange af sine rocksange sammen med sin pianist Sebastian Groset og sin egen akustiske guitar.

Også her er der kun er et begrænset antal billetter til salg.

Billetsalget starter 7. august klokken 10.00 på www.pavillonen.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Status på de lokale hold: Coronaudsættelse i Hornbæk, spøjs talentstime og flot comeback i kortfest

Danmark

Lyt med: For to år siden kørte Jesper sin kone på plejehjem: - Jeg følte mig som det mest utro væsen over for Hanne

Annonce