Annoncørbetalt indhold

Hvad er en daybed og hvorfor er de smarte?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

En daybed er kort fortalt et godt mix af en sofa og en seng. Modsat en sovesofa har den i udgangspunktet ikke et ryglæn til, når den ikke er foldet ud. Den har imidlertid stadig funktion af både sidde- og soveplads, så den nemt kan implementeres i et rum, hvor der er brug for begge dele, men hvor der måske ikke er plads til det hele.

En daybed kan derfor også bruges til et kort hvil eller en lille lur som en del af et kontorunivers, hvis du for eksempel ofte sidder længe ved skærmen og arbejder hjemmefra. Det er en stilren løsning, som mange finder interessant, og som efterhånden er at finde i flere og flere hjem.

Annonce

Herunder er samlet en række forskellige modeller, der alle er gode bud på en daybed, der kan passe i dit hjem.


Napper – en daybed der ikke fylder alverden

Skal din daybed stå i et smalt rum eller har du bare brug for noget, der ikke fylder alverden? Så er denne daybed et rigtig godt bud. Møblet er smalt og simpelt, og med de enkle linjer kan det passe ind i stort set alle rum. Det kan både være en løsning på et kontor eller et teenageværelse, hvor man gerne vil have lidt ekstra siddepladser.

En daybed er i udgangspunktet ikke et møbel, der skal erstatte en seng – det er derimod en tilføjelse, der giver mulighed for både at sidde ned, at slænge sig eller at tage en kort lur.

Da der er pocketfjedre i Nappers madras, er der imidlertid sikret god komfort her. Betrækket i lyst gråt stof passer godt ind i et lyst værelse. Der følger en lille pude med, der passer behageligt i nakken, så man kan ligge godt - Både på ryggen og på siden.


Implementér retrostilen med en Oldschool daybed

Denne daybed ligner mest af alt en sofa uden armlæn. Her finder du både ryglæn og et komfortabelt sæde, der lægger op til mange timers afslapning, hvad end det er med en kop kaffe ved et sofabord eller henslængt til en fodboldkamp i fjernsynet.

Dette møbel adskiller sig fra en del af de andre modeller ved at have en oldschool retrostil. Det kræver et rum, hvor det passer til, men måske har du en cognacfarvet lænestol stående, eller også synes du, en sofa som denne passer godt ind i et værelse med teaktræsmøbler og whiskey på hylden.

Den opfordrer til maksimal hygge med sit læderlook, der virkelig spiller på alle tangenterne. Hvis du synes, det bliver en smule for retro til dig og det rum, den skal placeres i, men du er glad for selve designet, kan du vælge den samme daybed med andre farver eller i tekstil, så du kan få en mere moderne og simpel daybed, der kan passe ind i et miljø med rene linjer og lyse farver. Der er altså utallige løsninger her, som alle kan give en god oplevelse, næste gang du trænger til at slappe godt af.


Kendt dansk design – FDB-daybed til dig der vil have det simpelt

FDB har kreeret den måske simpleste daybed, der er i dette overblik. Med et træstel og en simpel, flad madras med en rund pude er det ikke et møbel, der optager alverdens plads, og du kan endda overveje at have den stående i en stor entré som alternativ til en bænk.

De afrundede kanter gør, at du ikke føler, den fylder ud i rummet – man går naturligt langs den, uden man føler, den står i vejen.

Uanset hvor simpelt, designet er, kan du selvfølgelig have præferencer, når det kommer til, hvilken farve, du gerne vil have. Denne model fås derfor heldigvis både i orange, blå og grøn. Ingen af dem er skrigende i farverne, så der er god chance for, at den kan passe rigtig godt ind i din indretning.


Drøm dig til eksotiske steder med en daybed fra Living&more

Denne daybed skiller sig virkelig ud fra de andre i oversigten. Møblet er fremstillet i bambus og får dig til at drømme om marmorklinker og swimmingpools i varme lande langt øst- eller sydpå. Det høje ryglæn giver dig mulighed for maksimal afslapning med en bog eller en kop te i hånden, men dens gode længde giver samtidig mulighed for, at man kan lægge sig ned og slænge sig, uden det føles ubehageligt.

Bambus er naturligvis et materiale, der er lidt hårdere end de andre i testen, der har madrasser eller lædersæder, men vil du øge komfortniveauet på denne daybed, kan du også vælge at finde en hynde eller en plaid, der passer til.

Det kan være, du skal kigge efter naturfarver, der spiller godt til bambussen, men det kan også være spændende at arbejde med pudebetræk med friske farver, der skaber noget kontrast – eller også skal du kombinere mulighederne?

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.