Annonce
Randers

Hvad kan du blive? Ungdomsuddannelserne har svaret

Nu er det atter sæson for, at unge skal træffe beslutinng om hvad de vil uddanne sig til. heldigvis er der hjælp at hente, når ungdomsuddannelserne slår dørene op for at vise, hvad de har at tilbyde. Arkivfoto: Lars Rasborg
I november og januar inviterer de lokale ungdomsuddannelser indenfor, så unge kan opleve de mange forskellige uddannelser, man kan vælge. Her er der mulighed for at snakke med både elever og lærere, og opleve, hvordan undervisningen foregår.
Annonce

Randers: Til sommer er det slut med 9. eller 10. klasse - og hvad så? Spørgsmålet er aktuelt i mange hjem, hvor unge er ved at afslutte grundskolen, inden de til næste år skal i gang med en ungdomsuddannelse.

Der findes mange tilbud og for at give de unge, og deres forældre, mulighed for at få et indtryk af, hvad de enkelte uddannelser indeholder, inviterer ungdomsuddannelserne indenfor i den kommende tid.

Torsdag 21. november er der åbent hus hos Randers Social- og sundhedsskole, og torsdag 28. november er der åbent hus hos Tradium, der har adresse tre steder i byen og byder på et væld af uddannelser.

På Tradium Business kan man møde studievejledere og elever, der fortæller om uddannelserne, studierejser, undervisning i udlandet og hverdagen på skolen. Man kan også besøge skolebutikken, der drives af eleverne. På Blommevej 40 har de tekniske erhvervsuddannelser adresse, og her kan man opleve alle de tekniske erhvervsuddannelser, og se hvordan underviserne anvender den nyeste teknologi, eksempelvis Augmented Reality, i undervisningen på maleruddannelsen. Semifinalen i Skills Stafetten for 8. klasser afvikles også denne aften. Her kæmper flere klasser om 1. og 2. pladserne til Skills i København i 2020.

I smedeafdelingen vises både ny og gammel teknologi med besøg af en teknologivogn, der indeholder alt det nyeste teknologi inden for metalbranchen.

I januar, februar og marts går det løs igen med åbent hus på mange andre ungdomsuddannelser samt videregående uddannelser i byen. Blandt andet Erhvervsakademi Dania og Via Campus Randers.

Her er der åbent hus

21. november 2019: Randers Social- og Sundhedsskole

28. november 2019: Tradium HHX, HTX og EUD

13. januar 2020: Paderup Gymnasium STX

14. januar 2020: Tradium HHX, HTX og EUD

15. januar 2020: Randers Statsskole STX

21. januar 2020: Randers HF og VUC

30. januar 2020: Randers Social- og Sundhedsskole

1. februar 2020: Randers Statsskole STX (særligt for efterskoleelever)

1. februar 2020: Randers HF og VUC

22. februar 2020: Erhvervsakademi Dania

25. februar 2020: Via Campus Randers

19. marts 2020: Randers Social- og Sundhedsskole

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Karakterer fra vendepunktet i Nørreskoven: Defensiven viste vejen

Randers

Politiet nedlægger hotspot i Randers

Annonce