Annonce
Debat

Hvem har ikke noget tøj på?

Annonce

Læserbrev: Kejserens nye klæder: ”Han har jo ikke noget tøj på” er citeret i forbindelse med det netop indgåede smalle budgetforlig mellem Socialdemokratiet, Socialistisk Folkeparti, Konservative og Radikale.

Sent i forhandlingerne 17. september blev nogle i budgetkredsen presset af forlydender om, at de ville være tungen på vægtskålen i et alternativt budgetforlig uden om borgmesterpartiets 13 mandater.

Det vil sige, at Venstre, som, efter min mening, havde ultimative krav om meget mere på anlæg og mindre på service, udover forlig med Dansk Folkeparti, skulle indgå forlig med Velfærdslisten, Beboerlisten og Enhedslisten, der alle stemte nej til basisbudgettet, og som ikke vil bevillingerne til anlæg og Byen til Vandet men bruge alle pengene på service- og velfærdsydelser.


Det bliver interessant at se det alternative budgetforlig, når det offentliggøres.


Måske kunne samme citat bruges her ”Han har jo ikke noget tøj på”?

En trussel om forlig mellem så forskellige politiske linjer er vanskelig at forestille sig, og mon ikke det er et meget klart bevis på, at valgkampen er i fuld gang. Det bliver interessant at se det alternative budgetforlig, når det offentliggøres.

Jeg vil gerne takke forligspartnerne for at have is i maven og for samarbejdet om budgetaftalen og den netop indgåede tillægsaftale, som blandt andet fjerner besparelserne på rengøringsstandarden hos de ældre, giver flere penge til breddeidrætten, fjerner besparelse på specialskolen og sikrer familiehuset i Gråbrødrestræde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Serierækkerne officielt slut for i år: Løsning sikrer flere lokaler klubber oprykning

Annonce